Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης

7 Μαΐου 2020
14:18

 

 

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ με Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.24343 (ΦΕΚ 1293/Β/10-4-2020) και με γνώμονα την προστασία του αγαθού της Δημόσιας Υγεία, αναστέλλει τις υπηρεσίες της (αναγνωστήρια, χρήση κοινόχρηστων υπολογιστών, δανεισμό – επιστροφή βιβλίων) για όλα τα μέλη της, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία στους χώρους της μέχρι νεωτέρας.
Η ημερομηνία επιστροφής όλων των δανεισμένων τεκμηρίων παρατείνεται έως την ημερομηνία επαναλειτουργίας της Βιβλιοθήκης.
Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε από την σελίδα αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βιβλιοθήκης μας.

3 σχόλια

  • Για ποιον λόγο?? Να μας εξηγήσουν …Τα σχολεία ανοίγουν τα καταστήματα και αυτά σταδιακά ..Η Βιβλιοθήκη ?? Έχει πιο εύκολη μετάδοση στον κορονοιο ?? Κάποιους τους αρέσει να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν

  • τουλάχιστον ο δανεισμός έπρεπε να λειτουργήσει. ηλεκτρονικη παραγγελία και παραλαβή έξω από την πόρτα

  • Φτάνει πια με τα παράπονά σας εδώ μέσα. Η βιβλιοθήκη έχει ελάχιστο προσωπικό, που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Άμα δεν ξέρετε, μη γράφετε ό,τι σας κατέβει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.