Οδηγίες

0 από 9 βήματα ολοκληρώθηκαν

    1. Κόβουμε την μισή μπαγκέτα σε φέτες.
    2. Την υπόλοιπη την κόβουμε σε μπουκιές.
    3. Σε ένα σκεύος δουλεύουμε τα 5 αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
    4. Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι, το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
    5. Βουτάμε τις φέτες στο μείγμα και τις στρώνουμε σε αποσπώμενη φόρμα για κέικ 26 εκατοστών.
    6. Στο μείγμα που περίσσεψε βάζουμε την σπασμένη φέτα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, τριμμένο κίτρινο τυρί, το κομμένο μπέικον, τις μπουκιές από το ψωμί και ανακατεύουμε.

  1. Αρωματίζουμε με ρίγανη και γλυκιά πάπρικα.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  3. Ξεφορμάρουμε όσο το φαγητό μας είναι ζεστό.