Εβδομάδα αιμοδοσίας οργανώνουν τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνη και Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

8 Μαΐου 2020
20:16
Κανένα σχόλιο

 

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Αιμοπεταλιοδοτών ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, λόγω του ότι η υγεία του λαού δοκιμάστηκε πολύ σκληρά μέσα στην περίοδο της καραντίνας, των αυξημένων αναγκών για αίμα αυτή τη περίοδο αλλά και για να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων οργανώνουν βδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας.

Καλούμε όλους του εργαζόμενους και τα σωματεία της περιοχής να πάρουν μέρος και να δυναμώσουν αυτή τη πρωτοβουλία.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΚΗΦΗ (οδός Πλακοπίτη στο ισόγειο των 40 Μαρτύρων) από Δευτέρα 11 Μαΐου μέχρι και Παρασκευή 15 Μαΐου από 8:30πμ-13:30μμ.

Για την προστασία της υγείας του κόσμου που θα συμμετέχει θα υπάρχουν στο χώρο γάντια, μάσκες και αντισηπτικά.

Για την καλύτερη οργάνωση της πρωτοβουλίας και για να μην υπάρχει συγχρωτισμός στον χώρο καλό είναι όσοι θέλουν να συμμετέχουν να έρθουν σε επικοινωνία με τα σωματεία στο τηλέφωνο 6943969145.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.