kozan.gr: Με αριθμημένα χαρτάκια θα γίνεται ο έλεγχος ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση στον επιτρεπόμενο αριθμό πιστών, που θα μπορούν να εισέρχονται στο εσωτερικό του Μητροπολιτικού ναού του Αγ. Νικολάου Κοζάνης – Θα υπάρχουν αντισηπτικά ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα καθαρίζονται, με απολυμαντικό και χαρτί μιας χρήσης οι εικόνες – Ακούστε τι είπε στο West Channel o Αρχιερατικός Επίτροπος του ναού π. Δημήτριος Χαρισίου (Βίντεο)

8 Μαΐου 2020
21:26

 

Με αριθμημένα χαρτάκια θα γίνεται ο έλεγχος ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση στον επιτρεπόμενο αριθμό πιστών, που θα μπορούν να εισέρχονται στο εσωτερικό του Μητροπολιτικoύ ναού του Αγ. Νικολάου Κοζάνης. Θα υπάρχουν αντισηπτικά ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα καθαρίζονται, με απολυμαντικό και χαρτί μιας χρήση, οι εικόνες. Ακούστε τι είπε στο West Channel o Αρχιερατικός Επίτροπος του ναού π. Δημήτριος Χαρισίου.

 

2 σχόλια

  • Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο στην Εκκλησία μας. Τώρα σε όλους εμάς που στέλνουμε τα παιδιά μας δέκα δέκα να είναι το ένα πάνω στα προαύλια των σχολείων, ενώ εμείς όλοι μαζί καθόμαστε δίπλα δίπλα στην πλατεία της πόλης μας. Αντί λοιπόν να κάνουμε κριτική στην Εκκλησία και στην κυβέρνηση, ας προσπαθήσουμε και εμείς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τους εαυτούς μας εφαρμόζοντας τις οδηγίες των ειδικών. “Αντίσταση” θα κάνουμε σε άλλα θέματα ΟΧΙ στις ζωές μας και την Πατρίδα μας.

  • Αρα με χαρτάκια να είναι και οι ιερείς του Αγίου Νικολάου. 3 ιερείς δεν χρειάζονται. Αρκεί μόνο ένας και οι άλλοι 2 να πάνε σε ενορίες που δεν έχουν ιερέα.
    Ότι κάνει ο ένας ιερέας σε μία ακολουθία κάνουν ταυτόχρονα και οι 3
    Αντε αρχιερατικέ επίτροπε όχι μόνο δηλώσεις και πράξεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.