kozan.gr: Δειγματοληπτικός έλεγχος, για κορωνοϊό, σε 19 μετανάστες από τους συνολικά 63, που φιλοξενούνται, από χθες, στην ξενοδοχειακή μονάδα στην Αιανή – Αν διαπιστωθεί έστω κι ένα θετικό δείγμα, τότε θα γίνουν επιπλέον έλεγχοι

9 Μαΐου 2020
18:04

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, δειγματοληπτικός έλεγχος, για κορωνοϊό, σε 19 μετανάστες από τους συνολικά 63, που φιλοξενούνται, από χθες, στην ξενοδοχειακή μονάδα στην Αιανή, έγινε σήμερα Σάββατο 9/5, γύρω στις 15:00, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής τον ειδικό παθολόγο λοιμωξιολόγο, Ιορδάνη Ρωμιόπουλο. Τα αποτελέσματα αναμένονται να γίνουν γνωστά μέχρι τις 9 το βράδυ και στην περίπτωση που προκύψει ένα θετικό δείγμα θα ακολουθήσουν κι άλλοι έλεγχοι. Δεν απαιτήθηκε να γίνουν έλεγχοι και στους 63, αλλά σε ένα τουλάχιστον μέλος της κάθε οικογένειας, με το σκεπτικό ότι αφού συμβιώνουν, αν νοσεί ή δεν νοσεί κάποιος, αντίστοιχη θα είναι η κατάσταση και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας. 

3 σχόλια

  • Να φανταστω το τεστ εγινε δωρεαν…και καλα κανανε…αλλα σε εναν ασφαλισμένο που εχει πχ ατομο σε ευαλωτη ομάδα σπιτι του δεν του παρέχει το κράτος δωρεαν ενα προληπτικο τεστ

    • Αυτά που ζητάς γίνονται μόνο στα πολιτισμένα κράτη της “Ευρώπης”. Εμάς μας θεωρούν Βόρειο- Αφρικανούς με λευκό χρώμα. Περίμενε σε λίγο θα το ρυθμίσει ο Κούλης, ο Αλε6ης, η Φοφικό και ο Ιανννης…εκτός αν θες να πάρεις καμιά κεραλοιφή για το πρόβλημά σου.

  • Γιατί δειγματοληπτικά; Έστω και ένας να είναι θετικός, υπάρχει πρόβλημα… έτσι δεν λέει ο Τσιόδρας;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.