Λάζαρος Μαλούτας: «Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, στηρίζουμε την τοπική αγορά» (Bίντεο)

11 Μαΐου 2020
21:50

 

Το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, για την επιστροφή στην κανονικότητα, την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Δείτε το βίντεο

9 σχόλια

  • Δημαρχε ελατε το Σαββατο στην λαικη να ακουσετε και την αποψη των εμπορων-παραγωγων για την κατασταση που εχει δημιουργηθει με την ελευση των εμπορων απο αλλους νομους

  • σουρεαλ χαλια μονταζ με τα σπιτακια των χριστουγεννων στο φοντο. Δημαρχε προσεχε τους επικοινωνιολογους σοου

  • Δήμαρχε δεν θα σχολιάσω το ότι στο βίντεο φαίνεσαι λες και έχεις ίκτερο.
    Ούτε ότι πειράζουν το zoom in zoom out με αποτέλεσμα να θολώνει η εικόνα.
    Ούτε το χάλια μοντάζ.
    Ούτε το χάλια φόντο (τη στιγμή που στο social media κυκλοφορούν εικόνες της πόλης από Κοζανίτες φωτογράφους και θα μπορούσες να βάλεις μια πολύ πολύ καλύτερη)
    Από ήχο είναι οκ το βίντεο.
    Θα σχολιάσω όμως ότι μιλάς πολύ νεοφιλελε αγαπητέ δήμαρχε. Αυτός η αυτή που σου έγραψε αυτά που διάβασες είναι εκ διαμέτρου αντίθετα στην πορεία σου.
    Πρόσεχε τους συνεργάτες σου. Μέχρι στιγμής είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τουριστική προβολή της Κοζάνης σε κουτσομπολιστικο περιοδικό αντί για έναν τουριστικό οδηγό. Ποντάρετε να έρθουν στην Κοζάνη άτομα που όλο το χρόνο περιμένουν να πάνε στη Μύκονο να διαβάζουν ciao;; Η οικογένειες;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.