Ενημέρωση για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Γρεβενών

12 Μαΐου 2020
11:40
Κανένα σχόλιο

Από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης-Γραφείο Αδειοδοτήσεων & Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Γρεβενών, ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη εβδομαδιαία Λαϊκή Αγορά θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2020 τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ Β 943/20-03-2020 με την οποία ρυθμίζονται θέματα λειτουργίας λαϊκών αγορών όλοι οι εκθέτες:

  1. Θα πρέπει να φορούν γάντια.

  2. Να μην επιτρέπουν τους καταναλωτές να αγγίζουν τα προϊόντα πώλησης.

  3. Να παραμένουν πίσω από τους πάγκους τους και να κρατούν απόσταση ασφαλείας (2 μέτρα).

  4. Να έχουν μεταξύ των πάγκων τους πέντε (5) μέτρα ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

  5. Να διατηρούν τους διαδρόμους ανοιχτούς (κάθετοι & οριζόντιοι) για να μην δημιουργείται συνωστισμός.

  6. Να εξυπηρετούν άμεσα το καταναλωτικό κοινό –ένα άτομο κάθε φορά- και στα 10 τ.μ. να παραμένουν μέχρι τρεις καταναλωτές.

  7. Να τοποθετήσουν στους πάγκους αντισηπτικά υγρά για χρήση των καταναλωτών.

  8. Να απολυμαίνουν τακτικά τα σημεία εναπόθεσης των προϊόντων και τις ταμειακές μηχανές.

  9. Να τηρούν αυστηρά τους όρους υγιεινής και καθαριότητας (συγκέντρωση απορριμμάτων σε σακούλες ή σε κλειστές κούτες).

Ο Δήμος Γρεβενών καλεί του πολίτες να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής καθώς και τις οδηγίες για την κυκλοφορία και την μετακίνηση πολιτών, που έχει εκδώσει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Κατά τη διάρκεια της λαϊκής αγοράς το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών με περιπολίες θα εποπτεύει την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.

Ο Αντιδήμαρχος

Ζήσης Κιάκας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.