kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο Περιφερειάρχης, αρκετές φορές, δε λειτουργεί σαν Περιφερειάρχης, αλλά ως Γιώργος

13 Μαΐου 2020
09:43

“Ο Περιφερειάρχης, αρκετές φορές, δε λειτουργεί σαν Περιφερειάρχης, αλλά ως Γιώργος “. Aυτό λένε, πολλοί, σχολιάζοντας τον τρόπο που συμπεριφέρεται, αρκετές φορές, ο Γ. Κασαπίδης, σε εκπροσώπους φορέων, υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και σε ανθρώπους, με άλλες ιδιότητες, οι οποίοι δεν είναι της αρεσκείας του ή έχει κοντραριστεί μαζί τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το χθεσινό, κατά την επίσκεψή του στα Γρεβενά. Επισκέφτηκε το Δήμο Δεσκάτης, πήγε στην Π.Ε. Γρεβενών αλλά δεν πήγε στο Δήμο Γρεβενών. Από το περιβάλλον του Γ. Δασταμάνη δεν άφησαν ασχολίαστη τη στάση του Περιφερειάρχη που λειτούργησε ως Γ. Κασαπίδης παρά σαν Περιφερειάρχης. Όπως σημειώνουν: Εκτός από τον Δήμο Δεσκάτης υπάρχει και ο Δήμος Γρεβενών! Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά η Περιφερειακή Αρχή στο πέρασμά της, να προγραμματίσει συνάντηση και στον Δήμο Γρεβενών! Κι εδώ υπάρχουν προβλήματα και εδώ υπάρχουν προτάσεις! Στην Π.Ε Γρεβενών ανήκουν και οι δύο Δήμοι! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τοπικά ΜΜΕ να ενημερωθούμε για τις προσκλήσεις και το σχεδιασμό της Περιφέρειας. Για το Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα, η μελέτη του δρόμου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Γρεβενών. Επίσης η επικαιροποίηση γίνεται από τον Δήμο Γρεβενών”.

Η Χύτρα

34 σχόλια

    • Όταν όμως σου εγραφε για το μηχανημα στο νοσοκομειο της Κοζανης που προμηθευτηκε με χρηματα της Περιφέρειας και ελεγε ποσο σημαντικη κινηση σου αρεσε ε? ή όταν μολις προχθες ξεμπροστιαζε την Σπυρακη που καποτε χλευαζε τον Κασαπιδη για το υδρογονο και τωρα λεει αυτά που ελεγε ο Γιωργος τοτε σου αρεσε ε? Ή όταν τα έχωνε στον Καρυπιδη και τοτε σου αρεζε ε? από χθες στα Γρεβενα ξερεις ότι ολοι μιλανε για το ότι δεν πηγε να δει τον Δασταμανη. Για ποιο λογο επειδή ο Δασταμανης του εκανε κριτικη για το φυσικο αεριο για ποιο λογο. ετσι πρεπει να λειτουργει ενας περιφερειάρχης?

      • Τα καλά του αρέσουν , όταν τους λες όμως αλήθειες και τους παρουσιάζεις την αλήθεια δεν τους αρέσει.

    • Δεν ειναι θεμα εμπαθειας καμια εμπαθεια τιμια και ειλικρινα δεν μπορει να διοικησει εχει αλλα τρια χρονια μακαρι να καταλαβει τα λαθη του και να το γυρισει.

    • ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

      • Φίλε μου, προσπάθησε να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις! Το άρθρο είναι της στήλης “Χύτρας Ειδήσεων”, που φιλοξενείται στο kozan.gr . Και μιλάει για την εμπάθεια του Περιφερειάρχη μας, προς τον Δήμαρχο Γρεβενών. Όχι για εμπάθεια του kozan.gr προς κάποιον άνθρωπο.

    • Εδώ η ΧΥΤΡΑ έχει λάθος .
      Κάθε φορά που ο Περιφερειάρχης θα κάνει μιά συγκεκριμένη επίσκεψη εργασίας σε ένα σημείο του Δήμου πρέπει να πηγαίνει και στόν Δήμαρχο ??

  • Καλα οι επικοινωνιες μεταξυ των νομών θ αρχισουν απο τις 18 Μαη. Παρανομιες εξουσιας; τελικα ολοι οι εναγκαλισμενοι της εξουσιας εξαιρεθηκαν παντων των μετρων. Μονο ο λαουτζικος πληρωνει τη νυφη οπως παντα κ μας κουνουν κ το δακτυλο… ο ιος παει στο λαο τηλεκατευθυνομενα…

  • ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΣΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

  • Αυτός που έγραψε το Σκολιό στο Facebook πρέπει να μάθει σε ποια πλαίσια έγινε η επίσκεψη στη Δεσκάτη

  • TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΠΟΤΕ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    • Σωστά Μιχάλη , τα λες . Είναι ουσιαστικά θεατής . Καμία παρέμβαση , καμία συμμετοχή στα προβλήματα της ανεργίας. Όλος ο κόσμος έχει παράπονα και οι υπάλληλοι του γιατί αντιμετωπίζει με απάθεια τα θέματα. Δεν έχει κάνει καμία ενέργεια ούτε με την ανάπτυξη της περιοχής ούτε με το ΕΣΠΑ .

  • Δε μπορεί να διοικήσει ο άνθρωπος, ας πάει σπίτι του καλύτερα. Κρυβόταν τόσα χρόνια πίσω από τη βουλευτική ιδιότητα. Τώρα αποκαλύπτεται η ανεπάρκεια του. Δυστυχώς θα την πληρώωσουν οι Δυτικομακεδόνες.

    • Όχι θα την πληρώσουν οι Δυτικομακεδόνες. Την πλήρωσαν ήδη και δεν το κατάλαβαν ακόμη. Έχουν χρόνο να σκεφτούν μέχρι τις επόμενες εκλογές. Αλλά τέτοιοι που είναι πάλι τα ίδια θα κάνουν.

      • Το ΕΣΠΑ βρίσκεται στην 13η θέση εδώ και τόσα χρόνια . Και αντί να κάνει αλλαγές για να προχωρήσει το πρόγραμμα αφήνει στην τελευταία θέση την Δυτική Μακεδονία

  • Τη μηλια που εχειμηλα πετροβολανε κι οχι την ακακια.Παντα στοχευμενες ενεργειες με ουσια.

  • Ξεκίνησε στην αρχή τις περιοδείες στους Δήμους , ήρθε , υποσχέθηκε και μετά δεν ξαναπάτησε.Απαράδεκτος είσαι.

  • Περιμένω ακόμα να διορθώσει τα πόσα που θέλει να δώσει 2400Ε στην προκύρηξη που έβγαλε το Περιφερειακό Ταμείο. Σε περιόδους κρίσης 2400 για μισθό κάθε στελέχους αυτής της νέας Υπηρεσίας είναι και προκλητικό και απαράδεκτο.

    • βγάλε ΦΠΑ 24% βγάλε ασφαλιστικές εισφορές βγάλε παρακράτηση φόρου και δές πόσα μένουν καθαρά. σου το ξανάγραψα.

  • Ρε παιδιά θα συνεργαστεί με τον Μαυροματίδη και θα λύσει όλα τα προβλήμααααατα …χαχαχαχαχα

  • Μία ζωή κρυβόταν πίσω από τα βουλευτικά έδρανα. ΠΟΤΕ δεν πήρε θέση σε κάποιο σημαντικό ζήτημα, ΠΟΤΕ δεν χτύπησε το χέρι, ΠΟΤΕ δεν πήρε θέση υπουργού ή υφυπουργού (ΠΟΤΕ δεν τον εμπιστεύθηκε το κόμμα), ΠΑΝΤΑ θεωρίες, ΠΑΝΤΑ μισόλογα, και ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ψήφιζε σε σημαντικά ζητήματα για να μην έρθει σε ρήξη με το κόμμα, αλλά και με τους ψηφοφόρους. Άρα τι καταλαβαίνετε;; Καλό παιδί ο Γιώργος, άρα τον ψηφίζουμε μόνο γι αυτό, αλλά και επειδή τον έβαλε το κόμμα…. (Μία αναδρομή για τα πεπραγμενα του στο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (ΠΑΡΩΝ),τα βρίσκουμε εύκολα με μία αναζήτηση στο αρχείο (internet) για του λόγου το αληθές).

    • τον εμπιστεύθηκε ο κόσμος όμως. Αν το “εμπιστευθηκε το κόμμα” σημαίνει να γυροφέρνει κάποιος για μια θέση ε ναι αυτό δεν το έκανε ο Γιώργος (το έκανε ένας άλλος) και ιδού τα αποτελέσματα. Τον καθυβρίζουμε τώρα πολλοί. Ε λοιπόν ας μάθουμε ότι το ήθος μετράει απλά σπανίζει.

  • Εξαναγκάστηκε να πάει. Για να κερδίσει η ΝΔ την περιφέρεια
    Σιγά μην ήθελε να αφήσει την πλατεια Συντάγματος και τον βουλευτικό μισθό , (τρεις φορές πάνω από του περιφερειάρχη) για να έρθει να ασχολείται με στάβλους και αποχετευσεις

  • Η περιφέρεια έχει δουλειά όποιος δεν είναι διατεθειμένος να δουλέψει γιατί έχει μάθει να μην δουλεύει ως βουλευτής ας φύγει

  • Ο Κασαπίδης ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 15 ώρες το 24ωρο!!
    Αυτό κανένας δεν το βλέπει ,κανένας δεν το εκτιμά !

    Κάθεστε ανεύθυνα και ανώνυμα και ρίχνετε την χολή σας !
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.