Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Θερινό Σχολείο με θέμα “Φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές και τεχνικά έργα”

13 Μαΐου 2020
12:36
Κανένα σχόλιο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ/ΕΑΠ) και με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή ΣΘΕΤ/ΕΑΠ Γεώργιο Χατζηγεωργίου διοργανώνουν elearning Θερινό Σχολείο με θέμα Φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές και τεχνικά έργα” (NDSS2020)

 

Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί από 06 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου 2020 και αφορά στη σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση όπου η φυσική παρουσία ΔΕΝ απαιτείται.

Σε  αυτό θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Ειδικοί Επιστήμονες και θα παρουσιαστούν όλες οι πρόσφατες τάσεις που αφορούν επιστημονικά και κοινωνικά σημαντικά ζητήματα σχετικά με τους φυσικούς κινδύνους, καθώς και η επίδραση που έχουν πάνω στα τεχνικά έργα και σε όλες τις φάσεις που τα διέπουν.

Το  Θερινό Σχολείο μπορούν να παρακολουθήσουν Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί Φοιτητές, Υποψήφιοι Διδάκτορες, Μεταδιδακτορικοί και άλλοι Ερευνητές και γενικά Μηχανικοί και Επιστήμονες που ενδιαφέρονται για θέματα που σχετίζονται με τις φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές και για την Πολιτική Προστασία.

Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο site του Θερινού σχολείου:  https://eeyem.eap.gr/ndss2020/index.html»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.