kozan.gr: O Eορδαϊκός σκοράρει κι εκτός γηπέδων – Δωρεά στο Γ.Ν Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ενός φορητού monitor παρακολούθησης ασθενών καθώς και 4 ανέπαφων θερμομέτρων για τα σημεία υποδοχής ασθενών

13 Μαΐου 2020
18:32
Κανένα σχόλιο

Εδώ και 3 χρόνια περίπου έχει ξεκινήσει μια φιλόδοξη προσπάθεια ανασύνταξης της ιστορικής ομάδας του Εορδαϊκού από μία ομάδα ανθρώπων , που έχει ως βασική προτεραιότητα την προάσπιση των αθλητικών ιδεωδών και τον ανθρωποκεντρισμό. Το ποδόσφαιρο αλλά κι ο αθλητισμός γενικά είναι μέρος της κοινωνίας και η σχέση ανάμεσα στα δύο είναι και πρέπει να είναι αμφίδρομη. Ο Εορδαϊκός αποτελεί κάτι παραπάνω από μέρος της κοινωνίας. Αποτελεί κι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας αυτού του τόπου. Τούτη τη δύσκολη περίοδο που συγκυριακά συμπίπτει και με το αβέβαιο μέλλον της μεταλιγνιτικής εποχής, η Φ.Σ Εορδαικός Α.Π όπως έχουν πράξει ήδη κι άλλοι φορείς και φυσικά πρόσωπα της περιοχής , έρχεται να δώσει εμπράκτως ένα παράδειγμα στήριξης της τοπικής κοινωνίας αρχίζοντας από το Γ.Ν Πτολεμαΐδας « Μποδοσάκειο». Οι ποδοσφαιρικές επιτυχίες είναι ανούσιες εάν δεν ξαναγίνει η ομάδα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους αθλητικούς συλλόγους της Εορδαίας και κατ’ επέκταση του Ν. Κοζάνης επιθυμούμε τη γενικότερη αναβάθμιση του τόπου και σίγουρα του αθλητισμού της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, η Φ.Σ Εορδαϊκός Α.Π ανακοινώνει τη δωρεά στο Γ.Ν Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ενός φορητού monitor παρακολούθησης ασθενών καθώς και 4 ανέπαφων θερμομέτρων για τα σημεία υποδοχής ασθενών. Αγαπητοί συμπολίτες , η περιοχή με εκπρόσωπο το νοσοκομείο μας αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα αυτήν την κρίσιμη και δύσκολη στιγμή. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί κι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, αρκεί να το πιστέψουμε. Εμείς θα είμαστε παρόντες σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Μας ενώνει το καλό του τόπου μας που όλοι επιθυμούμε.

Με εκτίμηση ,
Δ.Σ του Φ.Σ Εορδαικός Α.Π

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.