Η συμπατριώτισσά μας από την Κοζάνη, Άννα Διαμαντοπούλου, προτεινόμενη για το ΔΣ και την Επιτροπή Αμοιβών της Coca-Cola HBC

15 Μαΐου 2020
07:30

 

Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι το πρόσωπο που προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Coca‑Cola HBC για την αντικατάσταση του μέλους του ΔΣ κ. John Sechi, ο οποίος σκοπεύει να παραιτηθεί από αυτό έχοντας συμπληρώσει εξαετή θητεία.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, το ΔΣ προτείνει να εκλεγεί στη θέση του ως νέο μέλος του ΔΣ και νέο μέλος της Επιτροπής Αμοιβών η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, με ισχύ που ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Επισημαίνεται ακόμη ότι η κ. Διαμαντοπούλου δεν έχει συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Coca‑Cola HBC.

Η Γενική Συνέλευση θα κληθεί επίσης να αποφασίσει τη διανομή μερίσματος 0,62 ευρώ ανά μετοχή, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά στις 13 Φεβρουαρίου 2020. Το συνολικό προς διανομή ποσό θα ανέλθει σε 300.000.000 ελβετικά φράγκα. Η δε καταβολή του μερίσματος αναμένεται να γίνει στις 28 Ιουλίου στους μετόχους της εταιρείας, όπως αναγράφονται στο μετοχολόγιο στις 3 Ιουλίου 2020.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω πανδημίας.

mononews.gr

21 σχόλια

  • Από το Διοικητικό Συμβούλιο την εθνικής επιτροπής προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων το 2000 στο διοικητικό συμβούλιο της coca cola το 2020

    • Διάβασε την ανακοίνωση της εταιρείας και θα καταλάβεις. Η κ. Διαμαντοπούλου προσλαμβάνεται με κύριο προσόν τη θέση που κατείχε ως Επίτροπος της Ε.Ε. στα θέματα Εργασίας και προσωπικού. Είναι με άλλα λόγια λομπίστρια, ένας άνθρωπος του συστήματος της Ευρωπαικής Ένωσης που γνωρίζει κόσμο και διαδικασίες. Και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για πολυεθνικούς κολοσσούς, όπως η Coca Cola, ειδικά με έδρες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού (ΗΠΑ). Το ίδιο και η κ. Δαμανάκη, ή ο Baroso ή ο Blair. Πρώην πολιτικοί οι οποίοι μέσω της εκλογής τους σε ανώτερες πολιτικές θέσεις της Ε.Ε. πλέον περνάν στην άλλη όχθη. Και θα ακολουθήσει αργότερα ο Παπαδημούλης, η Μισέλ ή η Καιλή όλοι αυτοί είναι καριερίστες υψηλού βεληνεκούς, ο οποίοι πάντα ξεκινούν από τη ψήφο σου και την υπόσχεση να υπερασπιστούν τα συμφέροντά σου.

      • πάρα πολύ ωραία. διορίστε και εμένα νομάρχη Καστοριάς στα 25 μου και πάω μετά και στο διοικητικό της Microsoft

        Αυτοί που αναφέρεις σχεδόν δεν δούλεψαν ποτέ στον ιδιωτικό τομέα και μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια εταιρειών του ιδιωτικού τομέα.

        Με αυτή την λογική να βάλουμε ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα σε κυβερνητικές θέσεις να τους δω όλους αυτούς μετά

    • Γιατί έπαψε να είναι Σοσιαλιστικό και έγινε Δεξιό. Και επειδή Δεξιά υπήρχε στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ εξαφανίστηκε.

  • Πολύ χολη συμπατριώτες! Αυτες οι εταιρείες δεν παίρνουν οποιον κ οποιον εχουν πολυ αυστηρές διαδικασίες. Αντί να λέτε κακιες να καμαρώνεται που μια συμπατριώτησά μας επελέγη για μια τόσο σημαντική θέση.

    • Γιατί να καμαρώσω; Έχει η Ελλάδα ή ο Έλληνας κάποιο όφελος από από το διορισμό της κυρίας;Η ίδια προσωπικό όφελος έχει, με τους δικούς μας ψήφους. Και μυαλό δεν βάζουμε.

      • ενώ εσύ ανξαρτητε του καφενέ που αντί για σχολείο πήγαινες στα μπαράκια σαν μαγκάκι που Ήσουνα, εσύ ανεξάρτητε έπρεπε να παρίες αυτή τη θέση…

    • Οι άνθρωποι κρίνονται απ τις πράξεις τους.
      Η κυρία, όχι μόνο δεν υποστήριξε την πόλη της σε κάτι, αλλά ουτε κινήθηκε ηθικά.
      Δεν ξεχνώ το «οκ» που εδωσε στις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να γίνει ΤΖΑΜΊ!!! στην Αθήνα..
      Με απογοήτευσαν αλλά φταίω
      εγώ που τους ψήφισα. Αυτοί κοιτούν την δόξα τους. Εμεις τι κάνουμε είναι το θέμα.

  • Λαέ της Κοζάνης βλέπεις τι κάνεις με την ψηφο σου;
    Εσύ κάτσε στον Αρίνταγα και κλάψε τη μοίρα σου αυτή βολεύτικε.

  • Όπως και ο Σρέντερ. Κανεις δεν παρι , ανεμος. Είναι σαν να κάνουν το αγροτικό τους στα κοινοβούλια και το Ευρωκοινοβούλιο πτον παρουν την κανονική τους δουλειά.

  • Τώρα που μια “καθαρόαιμη” σοσιαλίστρια αναλαμβάνει τα θέματα αμοιβών στην εταιρεία μια νέα εποχή για την εταιρεία και τον κόσμο ΟΛΟ!
    Το ΝΕΟ (ένας σοσιαλιστικός κόσμος) γεννιέται μετά από πολυετείς ωδίνες και το ΠΑΛΙΟ (καπιταλισμός) πεθαίνει οριστικά!
    Ότι δεν κατάφερε ο Λένιν, το κάνει πράξη η Άννα μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.