Ευχαριστήριο του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών Κοζάνης “Σταγόνα Ελπίδας”

15 Μαΐου 2020
11:29
Κανένα σχόλιο

Οταν η σωστή τήρηση του καταστατικού είναι το πρώτο μέλημα, όταν η συνεργασία είναι στο *αίμα σου τότε υπάρχουν αποτελέσματα!!!

Ευχαριστούμε Το Τμήμα (District 25 – Hellas ‘’IOANNIS TRANTAS’’- HJ15 – KOZANI WEST MACEDONIA)και τον Πρόεδρο του τμήματος District 25 – Hellas ‘’IOANNIS TRANTAS’’- HJ15 – KOZANI WEST MACEDONIA Μιχάλης Ζηκόπουλος  για την συνεργασία και την προσφορά προς το σύλλογό μας.
Μετά από την χορηγία κάναμε κουβέντα και βρήκαμε πολλά κοινά σημεία συνεργασίας για το μέλλον. Ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι να συνεργαστούμε, να δημιουργήσουμε ο καθένας από την θέση του και όλοι μαζί για το κοινό καλό.
Ευχαριστούμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.