Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης

15 Μαΐου 2020
16:32

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θοδωρής Μαρδίρης, συγχαίρει τη Διευθύντρια, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης για την κτήση του βραβείου «Τιμής Ένεκεν» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Σ.Ε.Ν.).

Επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μια προσπάθεια χρόνων που υποστηρίχθηκε από όλους όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα της «Εικονικής Επιχείρησης» από το σχολικό έτος 2014-2015 που πρωτοξεκίνησε, των Επιχειρησιακών Συμβούλων, των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικόπολης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια μα πάνω απ΄ όλα των μαθητών/τριών που απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν αντάξια σε προγράμματα και προκλήσεις υψηλού επιπέδου, ότι μπορούν όχι απλά να τα καταφέρνουν αλλά και να ξεχωρίζουν!

Η παρουσία του σχολείου  στην απονομή των βραβείων που φέτος, λόγω κορονοϊού, έγινε διαδικτυακά βοήθησε να γίνει γνωστό το σημαντικό έργο του, έξω από το πλαίσιο του νομού, καθώς συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα ως Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Το βραβείο δόθηκε από τον κ. Θεοχάρη Φιλιπόππουλο, της εταιρίας «Αττικών Εκδόσεων», ο οποίος, θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια, δώρισε στο σχολείο το ποσό των 5.000€.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/ες με την ευχή να συνεχίσετε με την ίδια ζέση το δύσκολο αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντικό έργο σας!

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Ένα σχόλιο

  • Σ`αυτους τους εκπ/ κους κ.περιφερειαρχη,που πραγματικα οπως τονιζετε,προσφερουν πολυ δυσκολο, αλλα σημαντικο εργο,η πολιτεια δυστυχως δε χορηγει το επιδομα ειδικων συνθηκων και θα πρεπει και εσεις απο τη θεση σας να το ζητησετε απο το υπουργειο να χορηγηθει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.