Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με τον Πρόεδρου του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Π.Ε. Φλώρινας και Αντιπρόσωπο σε ΠΟΕ-ΟΤΑ Συλλόγου Εργαζομένων σε Δήμους Φλώρινας – Αμυνταίου

18 Μαΐου 2020
11:28
Κανένα σχόλιο

Αντιπροσωπεία της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θανάση Χαστά, τη Γραμματέα της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, Δέσποινα Γρηγοριάδου και τον περιφερειακό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βασίλη Καραντζίδη, πραγματοποίησε συνάντηση το Σάββατο 16 Μάη, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Π.Ε. Φλώρινας, Άγγελο Περιβολάρη καθώς και τον Αντιπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Φλώρινας – Αμυνταίου στην ΠΟΕ – ΟΤΑ, εκλεγέντα με την ΔΑΣ – ΠΑΜΕ, Σάββα Κουγιουμτζόγλου .
Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας, ειδικά σε σχέση:
με την υποστελέχωση των υπηρεσιών των δήμων και της Περιφέρειας,
τις ελλείψεις σε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς (γιατροί εργασίας, τεχνικοί ασφαλείας, ιατρικές εξετάσεις, Μέσα Ατομικής Προστασίας κ.ά.),
την εξαίρεση μιας σειράς εργαζομένων από επιδόματα ανθυγιεινής εργασίας (πχ. επόπτες υγείας)
Την μη καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των εργαζομένων σε Περιφέρεια και Δήμους, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.
Η αντιπροσωπεία της ΚΟ ανέδειξε ότι είναι και δική της υπόθεση οι δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να είναι στο πλευρό των εργαζομένων στην τοπική διοίκηση, όπως άλλωστε ήταν πάντα. Στην κατεύθυνση αυτή θα πάρει μια σειρά πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα, βοηθώντας τον αγώνα των εργαζομένων που είναι ο μόνος που μπορεί να επιβάλει ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους και δικαιωμάτων.

18/5/2020
Από το Γραφείο Τύπου
της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.