Εισήγηση Σ. Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για τη διεύρυνση των ερευνόμενων ποινικών ευθυνών του πρ. Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου

20 Μαΐου 2020
08:44

 

Εισήγηση Σ. Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για τη διεύρυνση των ερευνόμενων ποινικών ευθυνών του πρ. Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου.

 

14 σχόλια

  • Θα μας πεις τίποτα για την Proton Bank;
    Θα μας πεις τίποτα για το ΚΕΕΛΠΝΟ;
    Θα μας πεις τίποτα για το Noor 1;

  • ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ!
    ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!
    ΖΙΜΕΝΣ: ΤΙΜΩΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ: ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  • για πες μας αγαπητε σταθη το υποτιθεμενο για σας σκανδαλο novartis συμφωνα και με επισημα στοιχεια της αμερικανικης δικαιοσυνης στοιχισε ναι η οχι 23 δισ ευρω στο ελληνικο δημοσιο,υπηρξε ναι η οχι παρτυ στον τομεα του φαρμακου με πρωταγωνιστες δικα σας επιφανει στελεχη και του παλαι ποτε κραταιου πασοκ,ειναι αν μη τι αλλο ντροπη να κουνατε και το δαχτυλο

    • Αφού ήταν έτσι γιατί επί 4,5 χρόνια δεν έστειλε κάποιον φυλακή ο ΣΎΡΙΖΑ; Γιατί δεν έκανε αγωγή στις φαρμακευτικες εταιρείες και σε κάθε εμπλεκόμενο; Δηλαδή εσύ λες να μην ελεγχθεί αν έκανε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη ο Παπαγγελόπουλος;

      • Η Νοβαρτις ήταν σκάνδαλο. Είναι όμως τόσο καλά κρυμμένο που οι υπεύθυνοι δεν θα συλληφθούν ποτέ.

  • ΑΝΩΝΥΜΕ 13 ΚΑΙ 41 ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΥΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

  • Άλλο προανακριτική επιτροπή και άλλο κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα ξεπλύνει το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της νεότερης Ελλάδας.

    Ο πανικός των εμπλεκομένων είναι έκδηλος. Όπως εκδηλη είναι και η κατάχρηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.