kozan.gr: Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με την επίσκεψη κλιμακίου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής με σκοπό την εξεύρεση χώρου εγκατάστασης Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών στο Στρατόπεδο Πόρτη Νεαπόλεως – Τι θα διεκδικήσει, για τους πολίτες του Δήμου Βοΐου, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των διοδίων (Hχητικό)

21 Μαΐου 2020
18:23

 

Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West, εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με την επίσκεψη κλιμακίου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής με σκοπό την εξεύρεση χώρου εγκατάστασης Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών στο Στρατόπεδο Πόρτη Νεαπόλεως. Τι θα διεκδικήσει, για τους πολίτες του Δήμου Βοΐου, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των διοδίων.

 

3 σχόλια

  • Απαράδεκτος, μόνο οι δημότες της περιοχής της δικής σου να μην πληρώνουν, για του υπόλοιπους Έλληνες δεν σε νοιάζει. Ωραίος είσαι ρε Δήμαρχε να σε ξαναψηφίσουμε, παρτάκια ε παρτάκια.

  • Δήμαρχε δεν υπάρχει δίκαιο λειτουργίας διοδίων σε καμία οδό. Ο Ελληνικός λαός έχει χρυσοπληρώσει αυτούς τους δρόμους με αίμα, και μάλιστα κόστισαν πολύ περισσότερο από το μέσο όρο που κοστίζουν στην Ευρώπη ανά χιλιόμετρο. Γι αυτό άσε τα παραμύθια

  • Το οτι οι δρόμοι στην Ελλάδα στοίχισαν περισσότερο από οτι στοιχίζουν στην Ευρώπη είναι ένα ψέμα που διακινείται εδώ και δεκαετίες ,εάν έχετε συγκεκριμένα στοιχειά να τα καταθέσετε .Και μόνο η κοινή λογική αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο .Αν συνέβαινε αυτό θα συνωστιζόταν οι ξένες κατασκευαστικές να πάρουν έργα οδοποιίας στην Ελλάδα ,πληροφοριακά καμία ξένη εταιρεία δεν έχει κατασκευάσει οδοποιίες εδώ ,μονο εξειδικευμένα μεγάλα έργα όπου οι ελληνικές κατασκευαστικές δεν είχαν την απαιτούμενη εμπειρία ,όπως η γέφυρα Ρίο Αντίρριο ή το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.