Η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας “έβγαλε” 20 κιλά κάνναβη μέσα από στεγνωτήρια ρούχων!

23 Μαΐου 2020
12:00
Κανένα σχόλιο

 

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, μετά από επιχείρηση που έκανε χθες Παρασκευή 22 Μαΐου, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατάφερε να βρει ποσότητα 20 κιλών κάνναβης, που δύο Ελληνίδες Ρομά 22 και 25 ετών, είχαν κρύψει μέσα σε δύο στεγνωτήρια ρούχων!

Συγκεκριμένα χθες απόγευμα Παρασκευής 22 Μαΐου στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, πίσω από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ, όπου βρίσκονται κάποιες παράγκες όπου διαμένουν Ρομά, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας μετά από παρακολούθηση και αξιολόγηση στοιχείων εντόπισε την παράγκα όπου διέμενε η 25χρονη και εκτιμάται ότι η 22χρονη, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι συμβαίνει, είχε μεταφέρει την ποσότητα των ναρκωτικών για να τα κρύψει στην παράγκα της φίλης και συνεργού της. Μετά από έφοδο της Ομάδας Δίωξης εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά συσκευασμένα και κρυμμένα μέσα σε δύο στεγνωτήρια ρούχων!Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αναλογική και μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.400 ευρώ και το αυτοκίνητο της 22χρονης. Θα σχηματιστεί δικογραφία για τις συλληφθείσες και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

laosnews.gr

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.