kozan.gr: Κοζάνη: Τι λένε ιδιοκτήτες καφετεριών & πολίτες για την επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης (Βίντεο)

25 Μαΐου 2020
12:14

 

Τι λένε ιδιοκτήτες καφετεριών & πολίτες για την επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης.

 

 

6 σχόλια

  • Επιτέλους επιστροφή στην ανάπτυξη με την επανεκίνηση του παραγωγικού τομέα!

    • ενω εσυ μπηκες με μεσον και τα …ματωσες απο το ξυσιμο,στο ελλαντα παντα κελαηδανε αυτοι που πρεπει να το βουλωνουν!

  • Αμέλεια όσον αφορά τη μάσκα όσοι κάνουν καφέ την μάσκα τη φοράνε κάτω από το στόμα και κάποιοι δεν φοράνε καθόλου … όσον αφορά τα γάντια πιάνουν τα χρήματα, την μάσκα και ακουμπάνε το στόμα και αμέσως το κουτάλι, το ποτήρι και το καπάκι.Η μάσκα δεν είναι αξεσουάρ ούτε μαγκιά να την αφήνουν στο πηγούνι. Καλό είναι σαν καταναλωτές όταν βλέπουμε αυτή την συμπεριφορά σε υγειονομικό κατάστημα να φεύγουμε και να μην αγοράζουμε τίποτα προς συνέτιση.Ο κορωνοϊός συνεχίζει και υπάρχει…. Καλό είναι να βγει το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε όλα τα υγειονομικά καταστήματα ,να αρχίσει να ρίχνει πρόστιμα.Γιατί η ανευθυνότητα δεν συγχωρείται γιατί οδηγεί σε θάνατο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.