Εκδήλωση μέσω διαδικτύου με θέμα: “Καθαρές Ενεργειακές Τεχνολογίες – Η τεχνολογία Υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία”, την Τρίτη 26/5. 

25 Μαΐου 2020
18:18
Κανένα σχόλιο

 

 

 

Εκδήλωση μέσω διαδικτύου με θέμα: Καθαρές Ενεργειακές Τεχνολογίες – Η τεχνολογία Υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στις 10:45. Θα συμμετέχουν οι:

Γεώργιος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας,

Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ευρωβουλευτής, Εισηγητής του Ευρωκοινοβουλίου για το Ταμείο δίκαιης μετάβασης και

Γεώργιος Χατζημαρκάκης  Hydrogen Europe Γενικός Γραμματέας

 

Συντονιστής θα είναι η δημοσιογράφος Νατάσα Πατρινού και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις με δημοσιογράφους και τηλεοπτικά κανάλια της Ελληνικής Περιφέρειας.

Το θέματα που θα συζητηθούν είναι:

       Το Μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας και πως θα οδηγηθεί με ασφάλεια στην μεταλιγνιτική εποχή.

       Πως ο Μηχανισμός και το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης που ανακοινώθηκε θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τις περιοχές της ΕΕ και ειδικότερα της Δυτικής Μακεδονίας.

       Προκλήσεις και Προοπτικές στη Νέα Εποχή.

       Υδρογόνο: αναπόσπαστο κομμάτι της δίκαιης μετάβασης.

 

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/a_ov2FYzYio  και από πολλά Περιφερειακά Κανάλια ανά την Ελλάδα.

 

Την εκδήλωση-τηλεοπτική εκπομπή διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον βιομηχανικό σύνδεσμο Hydrogen Europe.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.