Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης

25 Μαΐου 2020
22:25

 

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης με μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, εκφράστηκε η ανησυχία των ερασιτεχνικών σωματείων αναφορικά με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την καταγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και ιδίως για τα ζητούμενα στοιχεία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Είναι γεγονός ότι είναι αναγκαία η οργάνωση και καταγραφή των σωματείων και των μελών τους, έτσι ώστε να υπάρχει μια επικαιροποιημένη βάση δεδομένων που να αποδίδει ρεαλιστικά την εικόνα των ομάδων που δραστηριοποιούνται στα διάφορα αθλήματα, η οποία θα επιτρέψει και την καταγραφή των πάγιων αναγκών τους, κι όχι μόνο στο πλαίσιο της ενίσχυσης τους λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Είναι επίσης γεγονός, όμως, ότι κάποια ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία στηρίζονται και λειτουργούν χάρη στην εθελοντική προσφορά ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, δεν έχουν την υποδομή, ώστε να ανταποκριθούν άμεσα στο νέο πλαίσιο και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση και συνεννόηση, προκειμένου αφενός μεν να προχωρήσει η προσπάθεια μηχανοργάνωσης και καταγραφής, αφετέρου δε να μην αποθαρρυνθούν οι άνθρωποι που συντηρούν με το μεράκι και το υστέρημά τους τα χιλιάδες αυτά αθλητικά και κοινωνικά κύτταρα.

Από την άμεση επικοινωνία μου με το Υπουργείο Αθλητισμού ενημερώθηκα ότι η 5η Ιουνίου δεν αποτελεί καταληκτική προθεσμία για τη συλλογή και προσκόμιση όλων των απαιτούμενων στοιχείων, αλλά μόνο για την εγγραφή των σωματείων στην οικεία κατάσταση και κατά συνέπεια θα υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος για την έκδοση και υποβολή των υπολοίπων στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η σχετική διαδικασία. 

Από την πλευρά μου δεσμεύτηκα προς την Ένωση ότι θα παράσχω στα μέλη της κάθε αναγκαία συνδρομή, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που τυχόν θα ανακύψουν στο μεταβατικό αυτό στάδιο.»

Ένα σχόλιο

  • ΝΕΟΣ Δηλωθείς “σωτήρας” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας! Στάθη πρόσεχε μην καείς πηγαίνεις σε αχαρτογράφητα νερά για σένα και δεν τα ξέρεις καθόλου θα μπλέξεις. Όσο για το Δελτίο Τύπου ψάχνω να βρω το λόγο δημοσίευσης, καμία ουσία, ουδεμία πρόταση!

    Μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης με μεμονωμένες συναντήσεις με βουλευτές, με επιστολές γραμμένες αλα καφενείο των φιλάθλων όπου και καλή θέληση να έχει κάποιος το ύφος της εν λόγω επιστολής τον αποθαρρύνει και μάλιστα είναι απαγορευτική ειδικά για ένα θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του Ν. Κοζάνης αλλά και με ενέργειες οι οποίες μόνο πονηρή ερμηνεία μπορεί να έχουν (βλ. εκλογές) δεν δίνετε λύση αλλά διογκώνετε το πρόβλημα. Έχετε χάσει την αξιοπιστία σας Σάββας και λοιποί ξεθωριάσατε.

    Το ποδόσφαιρο του Νομού Θέλει αλλαγή…και ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και όχι για προσωπική προβολή και πολιτική…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.