Κοζάνη: To ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα της οικογενείας του 34χρονου Νίκου Τσιτούρα, που έφυγε από την ζωή, σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων Κοζάνης «Μαμάτσειο» και Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και στο ΕΚΑΒ Κοζάνης

26 Μαΐου 2020
13:35

 

ΠΡΟΣ: Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο»

Κοινοποίηση: Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

ΕΚΑΒ Κοζάνης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή, εμείς, η οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Νίκου Τσιτούρα, θα θέλαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων Κοζάνης «Μαμάτσειο» και Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και στο ΕΚΑΒ Κοζάνης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν να κρατήσουν στη ζωή το παιδί μας, την Τρίτη 19/5/2020.

Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ Κοζάνης για την άμεση παρέμβαση, την παροχή πρώτων βοηθειών και την τεράστια προσπάθεια ανάνηψης του Νίκου μας, μετά την ανακοπή που υπέστη.

Με όλη μας την καρδιά, ευχαριστούμε το ιατρονοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κοζάνης και ιδιαίτερα την καρδιολογική και αναισθησιολογική ομάδα. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την αγωνία σας που «μπλέχτηκε» με τη δική μας αγωνία, τη δύναμη και τον αγώνα που δώσατε με όλη σας την ψυχή για να σώσετε τον Νίκο μας… Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κοινωνική λειτουργό για την «αγκαλιά» της και τη μεγάλη ψυχολογική στήριξη στις τόσο δύσκολες στιγμές μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, κυρίως στη στεφανιαία μονάδα που με δύναμη ψυχής, φοβερό επαγγελματισμό και ψυχραιμία «έσκυψαν» πάνω απ’ το παιδί μας και έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μπορέσει εκείνος να σταθεί και πάλι πλάι μας.

Ο μονάκριβός μας Νίκος δεν τα κατάφερε. Εσείς, όμως, δώσατε τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Ίσως και κάτι παραπάνω.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο σας!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.