Πολιτική εξόρμηση της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

27 Μαΐου 2020
08:50

 

Πολιτική εξόρμηση της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 28/5/20

  • Στις 10 π.μ. ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Παρασκευή 29/5/20

  • Στις 11 π.μ., η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης.
  • Στις 3 μ.μ., κλιμάκιο της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Μαρία Αραπογιάννη θα βρίσκεται στο χώρο άφιξης των εργαζομένων στο εργοστάσιο της ζύμης ALFA.

Δευτέρα 1/6/20

• Στις  10 π.μ. θα γίνει περιοδεία στο Νότιο Πεδίο από τον Πέτρο Ταταρίδη, μέλος της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας.

• Στις 6 μ.μ. αντιπροσωπεία του κόμματος με επικεφαλής το Θανάση Χαστά Γραμματέα της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του ΝΤ Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ.

Τρίτη 2/6/20

• Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδα 5, ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γρ. της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και Γραμματέας της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ.

2 σχόλια

  • Και τι θα πετύχουν με όλες αυτές τις βόλτες ;. Τίποτα ως συνήθως. Απλά να ακούγονται ,ότι υπάρχουν αφού ολόκληρη η παρουσία του κόμματος τους είναι χωρίς ουσία.

    • ενω του δικου σου προφανως κομματος φοβουνται να βγουν περιοδεια γιατι θα τους παρουν με τις πετρες.α και η ουσια ποια ειναι δεν μας ειπες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.