Επαναλειτουργεί από σήμερα Τετάρτη 27/5 για το κοινό, ο στίβος και οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι για ατομική άσκηση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης

27 Μαΐου 2020
12:50

Επαναλειτουργούν από σήμερα Τετάρτη 27/5/20 για το κοινό, ο στίβος και οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι για ατομική άσκηση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης.
Έχοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους για την ασφαλή επαναλειτουργία των δομών και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, δίνουμε ξανά τη δυνατότητα στο κοινό της πόλης να αθληθεί.
Οι ώρες που μπορεί κάποιος να κάνει χρήση των χώρων είναι: Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 13.00 & 18.30 – 21.00, Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 21.00.
Η είσοδος των αθλουμένων θα γίνεται αποκλειστικά από την οδό Ολυμπιάδος.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση περισσότερων δημοτών μας και την αποφυγή συγχρωτισμού, παρακαλούνται οι αθλούμενοι να επιδείξουν ατομική ευθύνη, να κρατούν αποστάσεις και να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους για μια (1) ώρα, το μέγιστο, ημερησίως.
Λεπτομερείς ανακοινώσεις θα υπάρχουν τοιχοκολλημένες στην είσοδο του ΔΑΚ.

4 σχόλια

  • Με τίς κερκίδες και τόν αγωνιστικό χώρο του στρατιωτικού γηπέδου αλήθεια τί γίνεται; Κάποιοι γκρέμιζαν και κάποιοι προεκλογικά ισχυρίζονταν ότι σε διάστημα 72 ημερών θα ήταν και οι κερκίδες στην θέση τους με άδεια νόμιμα και ασφαλή αγωνιστικό χώρο!!! Μήπως έγιναν και δεν τα είδαμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.