Μαθήματα Πολιτικής

(με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Κοζάνης στις 27/05/2020, ο βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας)

  • Από την υποταγή στην Απελευθέρωση

  • Ο Δρόμος της Αναγέννησης

Είναι γνωστό και σήμερα πολύ ορατό, ότι οι πολιτικές μας αντιπροσωπεύσεις (πολιτικό και αυτοδιοικητικό προσωπικό) είναι πολύ χαμηλών προσδοκιών. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες να το καταλάβει – διαπιστώσει κάποιος. Απλά να δούμε προσεκτικά την διαχρονική πορεία της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και του κάθε Νομού ξεχωριστά. Τίποτα περισσότερο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί που ανήκουν στην κατηγορία αυτή, ήταν και είναι τοποτηρητές των Αθηναϊκών συμφερόντων στην Ελληνική Περιφέρεια. Καλή ώρα… για εμάς, στην Δυτική Μακεδονία. Τα τελευταία χρόνια μας προέκυψαν και οι φιλοσκοπιανοί που φυτρώνουν σαν τα «δηλητηριώδη» μανιτάρια…Είναι παντού και σιγά σιγά βγαίνουν στο φως…

Μία τέτοια περίπτωση, ενός νέου φιλοσκοπιανού, είναι αυτή του Βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς, Ζήση Τζηκαλάγια. Σήμερα το πρωί, σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Κοζάνης και μιλώντας για θέματα της Καστοριάς, αναφέρθηκε και στην διασυνοριακή διάβαση στον Λαιμό Πρεσπών. Έργο που σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθυστερεί να υλοποιηθεί ενώ μπορεί να προσφέρει πολλά θετικά. Να σας θυμίσω εδώ ότι αυτό, είναι πολιτική της προηγούμενης Κυβέρνησης και εντάσσεται στα πλαίσια της κατά τα άλλα κατά τον κύριο Ζήση Τζηκαλάγια και το κόμμα του την Ν.Δ., προδοτικής και καταστροφικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Τι ειπώθηκε όμως σήμερα το πρωί από τον Βουλευτή;

Ειπώθηκε ότι η συμφωνία των Πρεσπών έχει και τα θετικά της και ότι αυτό δεν διαφοροποιεί την θέση που είχε και έχει!!!

Αλήθεια κ. Τζηκαλάγια που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα;

Ξέρετε κάτι το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα σας που είναι και προδοτικό και καταστροφικό για την Πατρίδα μας να έχει και θετικά!!! Εσείς δεν ήσασταν που με προσωπικά σας έξοδα ναυλώσατε λεωφορείο να μετακινηθούν πολίτες της Καστοριάς για να συμμετέχουν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην Προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα η ταμπέλα με το όνομα σας ήταν τοποθετημένη σε περίοπη θέση στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου, δεξιά του οδηγού; αναφέρομαι στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Βίγλα Πισοδερίου*.

Κρίμα

* Ανακοίνωση του Ζήση Τζηκαλάγια(fouit.gr):

Καλώ όλους τους Μακεδόνες,
όλους τους Έλληνες πολίτες σε γενικό ξεσηκωμό και κινητοποίηση.Για να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ την κατάπτυστη,επαίσχυντη και εθνοπροδοτική συμφωνία παράδοσης του ονόματός μας,της ταυτοτητός μας και της γλώσσας μας.Ως ελάχιστη προσωπική μου συμβολή θα τεθώ επί κεφαλής λεωφορείου που θα διαθέσω.Όλοι την Κυριακη 17/6/2018 στις Πρέσπες για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στους υποταγμένους της ανεκδιήγητης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πως ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ.
Ζήσης Τζηκαλάγιας
Ιατρός-πρ.Βουλευτής Καστοριάς

Δρέπανο 27 Μαίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΠΟΛΙΤΗΣ