kozan.gr: Ένταση και διαφωνίες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοζάνης με αφορμή την πρόταση – έγκριση συμμετοχής του ΕΒΕ Κοζάνης σε πρόγραμμα με στόχο την προώθηση αρωματικών φυτών στο εξωτερικό

28 Μαΐου 2020
00:18

 

Ένταση και διαφωνίες σημειώθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης 27/5, στο Κοβεντάρειο, με αφορμή την πρόταση – έγκριση συμμετοχής του ΕΒΕ Κοζάνης σε πρόγραμμα με στόχο την προώθηση αρωματικών φυτών στο εξωτερικό (πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω φωτογραφία). Από τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης τέθηκε η ένσταση ότι για τη συγκεκριμένη πρόταση δεν προηγήθηκε  απόφαση της διοικητικής επιτροπής γεγονός που στάθηκε η αφορμή για να ανέβουν αρκετά οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

 

8 σχόλια

  • Ο μητλιαγκας συνεχίζει το ίδιο βιολί. Προγραμμα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση γινεται έρμαιο πολιτικών φιλοδοξιών. Σαρρη συνεχισε μην τους καταλαβαινεις. Τετοια ήττα δεν χωνεύεται εύκολα…..

  • Δηλαδή για να καταλάβω εγώ ο παραγωγός λεβάντας : το Εβε θα εμπορεύεται το προϊόν μας για δικό του κέρδος σαν μεσαζοντασ , η σε συνεργασία με την περιφέρεια θα χτυπήσει τα κυκλώματα τοπικά και ξένα που ξαφνικά χωρισ κανενα σοβαρό λόγο και χωρίς καμια εξήγηση διαμόρφωσαν -κατέβασαν την τιμη από 120€/λίτρο στα 50€/λίτρο ..!

  • Το ΕβΕ δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα μέλη του, δεν επχει προσωπικό και δεν επχει την δυνατότητα να υλοποιήσει τεπτοιο πρόγραμμα. Ποιος θα δώσει τα λεφτά και γιατί όμως; Ο περιφερειάρχης ή ο αντιπεριφερειάρχης Λυσαρίδης που ηταν και μέλος της διοίκησης μπορείνα εξηγήσει;

  • Όταν δίνεις 800.000 δεν μπορείς να εμφανίζεις μια κόλα χαρτί με δυο αράδες γενικοκολογες.

    Που θα πάνε αυτά τα 800.000 αναλυτικά;

    φυλλάδια κόστος;

    Social media; (εδώ μπορεί να γίνει και από εθελοντές η διαχείριση)

    Κόστος συμμετοχής στις εκθέσεις;

    Τα υπόλοιπα κοστη;

    Έτσι κατεβάζεις σοβαρή πρόταση και κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου.

    Εδώ βέβαια από τα σχόλια καταλαβαίνεις ότι το θέμα είναι ΝΔ Vs άλλων.

    Για την ουσία κανείς δεν ασχολείται

    • Εθελοντές; Προφανώς δεν έχεις ιδέα πως γίνονται οι σοβαρές καμπάνιες στα social media και τι επαγγελματικές γνώσεις, ικανότητες και χρόνο απαιτούν για να έχεις αποτελέσματα…δε μιλάμε για το μπλογκ της κυρά Τασούλας…

      • ξέρω και παραξερω πως γίνονται οι καμπάνιες.

        Εσύ μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο που νομίζεις ότι είναι ωραίο να ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ αβέρτα για κάτι που μπορεί να γίνει και αλλιώς.

        Διαχρονικά οι καμπάνιες ελληνικών φορέων, οργανισμών κλπ χρυσοπληρωθηκαν
        για κάτι πολύ μέτριο.

        Ειδικά κάτι ιστοσελίδες των 20.000 ευρώ γελάει ο κόσμος με τέτοια χάλια.

        Εσύ συνέχισε να παριστάνει τον Αϊνστάιν.

      • Χαλάρωσε λίγο ρε προφεσορα.

        Λες και πήγαν να σου στερήσουν τη δουλειά κάνεις.

        Καρφωνεσε

        όποιος λέει μια δοαφορετικη γνώμη με αυτό τον αναρμοστο και επιθετικό τρόπο απαντάς;

        καφρίλα και ασχετοσύνη δείχνεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.