kozan.gr: Μουσική διαμαρτυρία, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Μαΐου ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Μαΐου 2020
21:04

 

Μουσική διαμαρτυρία, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Μαΐου ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης. Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης.

 

5 σχόλια

  • Κάτι κουρασμένα παλικάρια… Έτσι όλοι στον αγώνας για τεμπελιά, έτσι να πάμε προς τα πίσω ολοταχώς…

  • Από βλακείες χορτάσαμε … Εσυ που σχολιάζεις για την τεμπελιά των εκπαιδευτικών , φαίνεται ότι και παιδιά και παιδεία δεν έχεις αλλά σίγουρα είσαι και τεμπέλικο παράσιτο ..!

  • Πλακα εχετε… Πουλάτε πλακίτσες, αλλά απο Σεπτέμβρη που θα έχουν αυξήθεί κι αλλο τα παιδιά ανα ταξη με αυτο το νομοσχέδιο και θα χουμε και νεο κυμα γριπης και κορονοϊού να είστε οκ με 2και3 μέρες μαθημα τη βδομάδα γιατί θα πρέπει να χωριστουν παλι τα τμηματα… Να δω τι θα τα κανετε τα παιδιά σας σπιτι Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη και ΣΚ και πώς θα δουλεύετε που δε θα μπορείτε να τα αφήσει ούτε στους παππούδες για φύλαξη… ΓΕΛΑΣΤΕΕΕΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.