kozan.gr: Κοζάνη: Σχόλιο αναγνώστριας για την κατάσταση, με τα χόρτα, στον κυκλικό κόμβο στο δρόμο για ΖΕΠ & Άργιλο

29 Μαΐου 2020
00:42

 

Αυτή είναι η κατάσταση, με τα χόρτα, στον κυκλικό κόμβο στο δρόμο για ΖΕΠ & Άργιλο. Ένας δρόμος που καθημερινά τον διέρχονται με τα αυτοκίνητα τους πολλοί άνθρωποι που πηγαίνουν στις υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και στα σπίτια τους σε Άργιλο και ΖΕΠ. Πέρα από την απαράδεκτη εικονα που παρουσιάζει το σημείο υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Όταν με το αυτοκίνητο είσαι πολύ κοντά στον κόμβο από το ύψος των χόρτων δε φαίνεται το αυτοκίνητο που έρχεται από απέναντι. Τόσο καιρό δεν τα βλέπει άραγε κάνεις. Τι περιμένουν να φτάσουν τα 2 μέτρα;

 

9 σχόλια

  • Και στον κυκλικό κόμβο στην Αγία παρασκευή που πας προς την εκκλησία εδώ και δύο μήνες δεν ανάβουν τα φώτα και δεν έχουν κάνει τίποτα.

  • Όταν ο δήμος Κοζάνης κόβει τους εργολάβους που έχουν αναλάβει το έργο για την κοπή χόρτων έτσι είναι.Τα παράπονα σας στον δήμο.

  • Τα πεζοδρόμια στο δρόμο προς Άργιλο δεξιά & αριστερά του δρόμου είναι γεμάτα χόρτα ,ο κόσμος που περπατάει είναι στον ποδηλατόδρομο , τα ποδήλατα στο δρόμο , και τα αυτοκίνητα κινούνται με ταχύτητα πάνω από το όριο .Ο θεός μας φυλάει και δεν έχουμε ατυχήματα.

  • Αντί να κράζουν οι ζεπιότες να οργανωθούν. Να βάλουν 5 με 10 ευρω και να πάνε εθελοντές να τα κόψουν μαζι και η αναγνώστρια που κράζει.και όποιος άλλος

  • Επιτελους…αν και δεν πιστευω πως θα επρεπε να υπαρξει σχολιο αναγνωστη για να γινουν τα αυτονοητα.Τι ακριβως περιμενει ο δημαρχος;Πριν τις εκλογες ηξερε να λεει πολλα για χιονια,αδεσποτα αλλα απο πραξεις τιποτα δυστυχως.Αλλα δεν εγινε καποιο ατυχημα για να τρεξουμε να καψουμε τα χορτα.Στη ΖΕΠ και στα χωρια πρεπει να κανουν την δουλεια αυτοι οι “εθελοντες”;Για ποιο λογο;Δεν ανηκουν στον δημο?Γιατι πληρωνουμε?Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τα χορτα του δικου του οικοπεδου οχι της πλατειας και των δρομων.Στους υπολοιπους κομβους δηλαδη μεσα στην πολη τα χορτα τα εκοψαν “εθελοντες”;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.