Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Koζάνη: Η εγκατάλειψη στην πεζογέφυρα και στα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά (Φωτογραφίες)

1 Ιουνίου 2020
06:17

Η εγκατάλειψη στην πεζογέφυρα και στα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά της, είναι εμφανής. Όσο για τα οικόπεδα στην ευρύτερη περιοχή, θα πρέπει σύμφωνα με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου να κάνουμε καταγγελία στον γείτονα.

 

9 σχόλια

  • Κάτι πρέπει να γίνει τα έχουν αφησει όλα στα έλεος τους. Λίγα μέτρα πιο κάτω μένει ο κύριος της κοινότητας που έκανε χαμό για το άγαλμα. Κάθε μέρα περνάει δεν τα βλέπει;

  • Είναι απαράδεκτη η κατάσταση.Ο δήμος πρέπει να μεριμνήσει να επισκευάσει τη γέφυρα και να ενημερώσει τους οικοπεδούχος για καθαρισμό των χόρτων.

  • ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

  • κανείς από τους τοπικούς άρχοντες δεν πέρασε από κει ? να δει την κατάσταση? ή μήπως όταν θα έχουμε και πάλι θύματα , τότε θα φταίνε οι προηγούμενοι? και τι σημασία θα έχει το ποιος θα φταίει όταν θρηνούμε θύματα? τριτοκοσμική κατάσταση

  • Δημαρχε και αντί δημαρχεοι χάσατε την μπάλα. .μην φοβάστε βγείτε και καμιά βόλτα να δείτε τα χάλια σας. .ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΗ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ. .

  • Στην διάρκεια της καραντίνας ολοι περπατησαν απο εκει.Μάλλον δεν ενοχληθηκαν!!!Οταν λεμε ολοι
    …εννοούμε όλοι!!!

  • Θα το δει αύριο το πρωί ο δήμαρχος εδώ στο Kozan και σε 2-3 μερούλες θα είναι κομπλέ, βάλε και του Αγ Πνεύματος…ΤριτοΤετάρτη θα είστε κομπλέ παιδιά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.