kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακής Μετάβασης ο Στέργιος Κιάνας

1 Ιουνίου 2020
20:03

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, νέος Αντιπεριφερειάρχης με αντικείμενο την Αναπτυξιακή Μετάβαση αναμένεται να αναλάβει ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας Σ. Κιάνας. Πρόκειται για μια νέα Aντιπεριφέρεια με αντικείμενο τα της απολιγνιτοποίησης και την προετοιμασία της περιοχής, από πλευράς κατάθεσης προτάσεων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

Η Χύτρα

44 σχόλια

    • Θα κριθεί και η αξιοσύνη του και η εργατικότητα του. Αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη. Αν αποτύχει μαζί, στο μερίδιο του, θα έχει στείλει μια κοινωνια στην πείνα. Αν πετύχει θα έχει σώσει μια κοινωνια. Εύχομαι να έχει πλήρη επίγνωση του τι αναλαμβάνει. Αν ήμουν στη θέση του δεν ξέρω πότε θα ξανακοιμόμουν από το βάρος της ευθύνης

    • Και Βουδας να ητανε παλι δυο χερια θα ειχε!!Θες να μας τον παρουσιασεις ως υπερανθρωπο που ολα τα καταφερνει!!

    • Δυστυχως μαλλον ουτε ο καδαπιδης εχει καταλαβει τι προκειται και τι πρεπει να γινει στη μεταλιγνιτικη, οποτε εδωσε μια θεση ακρως επικαιρη κομβικη και κρισιμη σε καποιον που επισης δεν εχει ιδεα περι τινος προκειται, ετσι, επειδη του φερε ψηφους. Διαφορετικα δε θα μοιραζε θεσεις, σχετικες με τη ενεργεια και μελλον του τοπου οπως τις μοιραζει

  • Πάντως ως πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το happening με τα σουβλάκια την τσικνοπέμπτη στο προαύλιο του ΤΕΕ. Μετά την “αναβάθμιση” βλέπω να βάζει γουρνοπουλα.

      • Για την ταμπακιέρα κουβέντα. Πες μου τι έχει κάνει ως πρόεδρος. Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

        Η θητεία του θα είναι συγκρίσιμη μόνο με τη θητεία του επόμενου προέδρου που επίσης θα κάνει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

        • Ανώνυμε 21:22 ακόμα περιμένω απάντηση. Αλλά μάλλον θα περιμένω για πολύ ακόμη γιατί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΊΠΟΤΑ που προανέφερα ισχύει και για τα επιχειρήματα σου. Αυτά που γράφεις, δεν τα γράφει ούτε πεντάχρονο.

      • Έκανες συμφωνία κάτω από το τραπέζι να πετάξεις εξω τον πρώτο με 47%..πες μου πόσο ηθικό ήταν???λογικό είναι να τσούζει

    • Τα περί ασχετοσύνης και τσικνοπεμπτης αποδεικνύουν την προσωπική εμπάθεια του σχόλιου. Όποιος ασχολείται με το ΤΕΕ ξέρει πολύ καλά τι κατάφερε εν μέσω κόβιντ να κάνει η νέα διοίκηση (βλέπε υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης σε 2 προγράμματα, αλλά και πολλά άλλα) και τι αποτελέσματα έχει φέρει σε τόσο σύντομο διάστημα. Οπότε η κριτική αυτή είναι τελείως άστοχη και άκυρη.

      • υποβολη προτασεων χωρις τυχη εγκρισης κ χωρις ουσια κ περιεχομενο για τους μηχανικους της δυτικης μακεδονιας. αφορουσαν αλλο αντικειμενο που δεν σχετιζεται με τους μηχανικους

  • ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ Η ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.

  • Γεια σου καραγιαννη λεβεντη,ειπα και εγω δεν θα γραψεις την κακια σου,ξυδι,ποσο πολυ πονας,μπαμ κανει,υπομονη θα το πιεις ολο το ποτηρι,χα,χα,χα,ε ρε γελιο που βγαζετε ορισμενοι.

    • Όταν το έργο είναι μηδενικό, μπορεί να παρουσιάζεται όχι μόνο σε δύο αλλά σε εκατόν δύο θέσεις. Τραγικό αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

  • ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.

    • Υπσρχει σοβαρο πολιτικο ασυμβιβαστο. Προφανως και δεν μπορει. Δηλαδη ως Προεδρος Τεε θα συμβουλευει τον εαυτο του τον Αντιπεριφερειαρχη. Συλλιρης για προεδρος.

  • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ 21 ΚΑΙ 31 ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ DULKOLAX ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

  • φιασκο. η μεχρι τωρα πορεια του 7 μηνες στο ΤΕΕ/ΤΔΜ δειχνουν μηδενικο εργο. το ιδιο και η θητεια του ως τωρα ως εντεταλμενος συμβουλος του Περιφερειαρχη

    • Υπομονή. Τώρα που έγινε αντιπεριφερειάρχης οφείλει να παραιτηθεί από εντεταλμένος σύμβουλος και να κάνει έναν απολογισμό του έργου του. Θα ήθελα να είμαι από μια γωνιά να βλέπω αλλά νομίζω ότι θα ήταν τα 3 πιο βαρετά δευτερόλεπτα της ζωής μου.

    • Σαν περιφερειακός σύμβουλος πάντως μέχρι σήμερα είναι ανύπαρκτος … φαίνεται γιαυτο τον επιλέγει ο Κασαπίδης . Φετααααααα

    • Ναι Στέλιο τα κατάφερες βέβαια δεν σεβάστηκες το αποτέλεσμα των εκλογών και προχώρησες σε αδικία για τα δικά σου συμφέροντα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…η μήπως όχι?

  • Τι διαφορά έχει η θέση του αντιπεριφερειάρχη αναπτυξιακής μετάβασης από αυτές του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής ανάπτυξης και του αντιπεριφερειάρχη επαγγελματικής ανάπτυξης; Νομίζω ότι έχει χαθεί η μπάλα. Χορτάσαμε βαρυγδουπους τίτλους και από ουσία… μηδέν.

    Κύριε Κασαπιδη, η διαχείριση της μεταλιγνιτικης περιόδου ειναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για να χρησιμοποιείται ως πεδίο εξαργύρωσης πολιτικών γραμματίων. Σωστή η σκέψη σας αλλά πολύ λάθος η επιλογή σας.

    • Σωστή επιλογή. Ο Κιανας είχε αδικηθεί και αυτό πλέον αποκαταστάθηκε. Σε ότι αφορά την εξόφληση πολιτικών γραμματίων θα πω μόνο ότι όσους ψήφους πήρε ο Κιανας πήρε και ο τελευταίος βουλευτής του νομού.

      • Άρα συμφωνείς ότι είναι επιλογη βιτρίνας και όχι ουσίας. Απλώς το λες με άλλα λόγια.

        Το είπε άλλωστε κι ο Μητσοτάκης. “Με ενδιαφέρει η επικοινωνια και όχι η ουσία” και μετά τον κάναμε πρωθυπουργό. Από εκεί να καταλάβει κανείς, που πάμε ως κράτος και κυρίως ως κοινωνία.

        • Το ΤΕΕ είναι επίσημος σύμβουλος του κράτους. Αυτός που ηγείται του μεγαλύτερου θεσμικού φορέα των μηχανικών στη Δυτική Μακεδονία είναι η μόνη σωστή επιλογή για την αντιπεριφέρεια απολιγνιτοποίησης.

  • yuhu ολα και ολοι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ

  • εντεταλμενος συμβουλος σε θεματα ενεργειας δεν ηταν 1 χρονο τωρα, εκανε κατι? αλλαζει τιποτα τωρα? στο ΤΕΕ παντως 7 μηνες καμια συζητηση για μεταλιγνιτικη ουτε συνεχιστηκαν οι παλαιοτερες πρωτοβουλιες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.