kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Άγιο είχαμε! Θα μας είχαν κρεμασμένους στην πλατεία, αυτή τη στιγμή, άπαντες!

2 Ιουνίου 2020
09:24

 

Αιχμές, φωτογραφίζοντας, ξεκάθαρα, συγκεκριμένα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που, όπως ο ίδιος υποστήριξε, επί της δικής τους θητείας (Θ. Καρυπίδη) μετέτρεπαν ένα μικρό θέμα σε τεράστιο θέμα συζήτησης, άφησε, μιλώντας, χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH, o πρωην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Η. Κάτανας. Όπως είπε, σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην εφημερίδα Bild: “Άγιο είχαμε! Γιατί αν ήταν Περιφερειάρχης ο Θ. Καρυπίδης και γινόταν δήλωση από τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, όπως αυτή του Κ. Μητσοτάκη στην Bild, θα μας είχαν κρεμασμένους στην πλατεία, αυτή τη στιγμή, άπαντες. Θέλω όμως να πω και κάτι στον κόσμο και να προβληματιστεί. Βλέπω ότι υπάρχει μια χαλαρότητα όσο αναφορά και στη ροή των ειδήσεων αλλά και το πως σχολιάζονται τα κεντρικά θέματα στην περιοχή μας. Και σας δίνω ένα παράδειγμα τι γινόταν με δικά μας θέματα, επί δική μας θητείας. Ένα μικρό θέμα γινόταν τεράστιο θέμα συζήτησης είτε στα blogs είτε στα sites, εδώ όμως βλέπουμε προκλητικές δηλώσεις (βλ. Μητσοτάκη). Αυτή η σιωπή, καθώς κι η όχι και τόσο πολλή κριτική, θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες”.

Η Χύτρα

26 σχόλια

  • Θα μπορούσε να αναφέρει και δύο-τρια ππαράδειγματα ο κ. Κάτανας ως μέτρο σύγκρισης, χωρίς γενικολογίες…

    • Να πουμε ένα με τα νοσοκομεία. Που ενώ έδινε λύση γινόταν χαμός και τώρα 2 γιατροί του Μαματσειου περιγράφουν τις τρομακτικές ελλείψεις και τον κίνδυνο να κλείσουν κλινικές κ δεν είδαμε βλέφαρο να κουνιέται;

    • Εδώ ολόκληρος λαός έβγαλε πρωθυπουργό τον Κιμ Γιονγκ Κουλ και νομίζει ότι ζει σε δημοκρατία, ο Τσίπρας σε πείραξε πάλι;

      • Και ο Μτστκς που γλείφει δημοσιογράφους και αστυνόμους με πείραξε, υπάρχουν περίπου 15 ψηφοδέλτια στις εκλογές, γιατί συνέχεια βγαίνουν οι ίδιοι;

  • Άδικο έχει;; Οι σημερινή κυβέρνηση ασυλία σε ότι λέει και κάνει ή ΔΕΝ κάνει, αλλά έτσι είναι όταν μοιράζεις εκατομμύρια στα ΜΜΕ πολλά στόματα βουλώνεις!!!!

  • Οταν δινεις 20+15+εφαπαξ στη ΔΕΗ, τι περιμενεις ανατροπη;Ζητω η Ν.Δημοκρατια κι ας μη ψηφιζω Ν.Δ.Ολα καλα ολα ρολοι.

  • Ηλία την χαλαρότητα ψάξτην αλλού. Οι άλλοι συντεταγμένα έβγαιναν και σας πυροβολούσαν, ενώ σήμερα ούτε τα γραφεία επικοινωνίας τα δικά σας δεν αντιδρούν.

    • Πως κόλλα σε όλα η Μακεδονία όταν σκουραίνουν τα πράγματα δεν το καταλαβαίνω. Σήμερα μιλάμε για το βιός μας, για τα παιδιά μας να έχουν να φανε

  • Μαλιστα!!!!εθελουσια στα 55,bonus οικειοθελούς αποχώρησης παχυλοτατο επίσης,εφάπαξ γενναίο,Και βέβαια και καλη σύνταξη!!!!αλλα…..κάνουμε τον Καζαντζίδη!!!!
    Αλλα ξέχασα….οι ΑΠΕ ειναι ρυπογόνες,ενώ το κάρβουνο και ο λιγνίτης,ειναι…όλο υγεια!!!!Μιλαμε για την απόλυτη…παπαντζα!!!!!Αρκετα με το παραμύθι πια!ελεος!!!!κοινως…κλαίνε οι χήρες…κλαίνε και οι…παντρεμένες!!!!αυτα!!!

  • Και το αντίθετο: μεγάλα ζητήματα τα κάνατε να φανούν ασήμαντα όπως το ξεπούλημα της Μακεδονίας και το χαμό στο πισοδερι. Δεν ντρέπεστε που μιλάτε κιόλας??!!!!

  • KΩΣΤΑ Π ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΕΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

  • Καλα εδω θα τρελαθουμε εντελως τι εχει τελειωση ο κυριος αυτος και δια διαχειριζοταν τα οικονομικα ;Ελεοςςς

  • Πόσο υποκρισία πια ..Νέα Δημοκρατία μια ζωή ..Με πολλά προνόμια γίνατε άνθρωποι βρήκατε δουλειά και το παίζεις ΣΥΡΙΖΑ ?? Αλλού Ρα σκυλάκι του Καρυπίδη ..Οι τέντες στις Πρέσπες θα σε κυνηγάνε μια ζωή σαν ερινυες

  • Συγνώμη κ. Κατανα έχετε επωφεληθεί από τη ΝΔ και μάλιστα από τον κ. Τσιαρτσιώνη. Εάν είναι ψέμα ας το
    διαψευσετε επωνυμως. Επίσης ήσασταν δεξιός μόνο όταν βολευοσασταν και τώρα το αλλάξατε σε ΣΥΡΙΖΑ? Θερμά συγχαρητήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.