kozan.gr: Η Μαρία Αντωνιάδου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Εορδαίας, μιλά για τις διήμερες εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικής φροντίδας από το Δήμο Εορδαίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (Βίντεο)

3 Ιουνίου 2020
11:05

 

Ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και εθελοντές στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιήσει 2ήμερες εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικής φροντίδας στην Πτολεμαΐδα. Σε αυτές τις δράσεις καλούνται να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι πολίτες του δήμου μας, με την απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων περιβαλλοντικής φροντίδας.

Σάββατο 6-6-2020:

  • 10:30 Αλλάζουμε Εμείς. Αλλάζει η Πόλη : Ομορφαίνουμε-Καλλωπίζουμε το πάρκο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας.

Κυριακή 7-6-2020:

  • 12:00 Μετακινούμαι έξυπνα. Ζω καλύτερα : Ποδηλατοπορεία. Η εκκίνηση θα δοθεί στην

Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.

Ο Δήμος Εορδαίας θα παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται σε αυτούς που θα συμμετέχουν στις δράσεις (γάντια, σακούλες, καπέλα, νερό, άνθη για φύτευση κλπ).

Ελάτε να γίνουμε μια παρέα και να ομορφύνουμε την πόλη μας!

7 σχόλια

  • Φέρτε κανένα υπάλληλο να σκουπίσει στα χωριά που τα έχετε εντελώς παραμελημένα και μετά κάνουμε και εθελοντισμό.

  • Ο κάθε ένας από τους πολίτες ας φροντίσει να μη ρυπαίνει ,ας φροντίσει να διατηρεί το χώρο του καθαρο όπως και την πόλη .
    Στα χωριά βάλτε το λιθαράκι όπως πολλοί πρόεδροι και είναι άξιοι παράδειγμα προς μίμηση.
    Το καλό στην χώρα μας είναι ότι πάντα ρίχνουμε αλλού την ευθύνη.
    Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής!

  • Όλοι τα θέλουν όλα.Σε λιγότερο από ένα χρόνο πρέπει η νέα δημοτική αρχή να βρίσκεται παντού και να έχει λύσει τα πάντα.Είναι πολύ άδικη η κριτική που γίνεται .Ας αναλογιστούν 5 χρόνια οτι ήταν απών η προηγούμενοι.

  • Συγγνώμη τι σχέση έχουν αυτές, οι κατά τ’ άλλα ευχάριστες δράσεις, με την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος; Αυτές οι δράσεις θα ήταν ιδανικές για παιδιά ενός παιδικού σταθμού αντε ενός νηπιαγωγείου. Όταν όμως απευθύνεσαι στους δημότες επιβάλλεται να διοργανώσεις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την έννοια του περιβάλλοντος, τη ρύπανση, την προστασία του περιβάλλοντος, την ατομική και συλλογική ευθύνη..

  • Λυπάμαι που ζω σε μια πόλη με τόσο αχαριστία.Αν ανατρέξω στις προηγούμενες δημοτικές αρχές τι γινόταν μπορείτε όλοι εσείς οι επιστήμονες να μου πείτε?
    Λυπάμαι που μόνο ξέρετε να σχολιάζετε αν εχετε κάτι ποιο ιδανικό στο μυαλό σας γιατί δεν το προτείνετε να υλοποιηθει
    Σε άλλες πόλεις όπως Τρίκαλα τι παραπάνω έγινε! Για σκέψου εσύ πανεπιστημονα που σχολιαζεις αρνητικά τι προτείνεις να πας να το πεις να το υλοποιήσουν την επόμενη φορά και να βγεις να πεις εγώ θα είμαι μπροστά που θα κάνω την ιδέα πράξη.
    Φτάνει όλοι με τις εξυπνάδες σ’ αυτή την πόλη

  • Αν η ζήλια ήταν ψώρα….θα ζήλευε όλη η χώρα!!!!!!
    Συνεχίστε εκεί στο δήμο καλά το πάτε μην σταματάτε την ατμομηχανή πάντα θα υπάρχει αυτή η πλευρά.
    Δήμαρχε συγχαρητήρια για όλες τις δράσεις πρωτοβουλίες έργα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.