Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης : Θείες Λειτουργίες την Κυριακή της Πεντηκοστής (7 Ιουνίου)

3 Ιουνίου 2020
12:35

 

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 7η Ιουνίου 2020, η Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός της γονυκλισίας θα τελεσθούν στους Ι. Ναούς της πόλης της Κοζάνης και στο Εξωκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής («Παναγία») κατά το συνηθισμένο ωράριο (7:00-10.30) ενώ δεν θα υπάρξει δεύτερη Θ. Λειτουργία.

Στον Ι. Κοιμητηριακό Ναό του Αγ. Γεωργίου ο Εσπερινός της γονυκλισίας θα τελεσθεί (μετά την Θ. Λειτουργία) στον χώρο του Κοιμητηρίου, κατά το έθιμο. Στις ι. Ακολουθίες θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος, ο οποίος την Δευτέρα 8/6 θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Αγίας Τριάδας Δρεπάνου.

Υπενθυμίζεται ότι: α) ο Ι. Μητροπολιτικός Ναός του Αγ. Νικολάου έχει δημιουργήσει κανάλι στο You Tube, με τα στοιχεία Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης, απ’ όπου θα αναμεταδοθούν απ’ ευθείας οι Θ. Λειτουργίες στις 7 και 8/6,

β) η θαυματουργή ιερή εικόνα της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας βρίσκεται στον Ι. Ναό των Αγ. Αναργύρων (ως 10/6) και θα μεταφερθεί στον Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής (ως 19/6).

Ένα σχόλιο

  • Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας γιατί μόνο στους Ναούς της Κοζάνης και όχι και στα χωριά?
    Απο μία μέρα και σε κάθε χωριό.
    Καθε χρόνο στους ναούς της κοζάνης μόνο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.