kozan.gr: Πτολεμαίδα: Καταγγελία αναγνώστριας για τα τραπεζοκαθίσματα καφετέριας

4 Ιουνίου 2020
16:52

 

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την καταγγελία μου διότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είστε η μοναδική ίσως “λύση”. Το συγκεκριμένο καφέ βρίσκεται επι της οδού ……. στην Πτολεμαΐδα. Σήμερα το πρωί περνώντας μπροστά από αυτό το καφέ το οποίο μονίμως έχει αυτή την καρέκλα στη μέση για να μην περνάνε πεζοί, προσπάθησε μια κυρία άνω των 60 να περάσει και αφού είδε ότι δεν μπορεί βγήκε στον δρόμο,με αποτέλεσμα ένα διερχόμενο όχημα ευτυχώς παραλίγο να την χτυπήσει. Όταν η κυρία αυτή με πολύ όμορφο τρόπο είπε στην σερβιτόρα να ενημερώσει το αφεντικό της πως η καρέκλα εμποδίζει την διέλευση πεζών, βγήκε μια κυρία και με περίσσιο θράσος της απάντησε πως “εγώ πληρώνω το μέρος τον δήμο και θα βάζω καρέκλες και τραπέζια όπου θέλω “. Να ενημερώσω λοιπόν αυτή την κυρία  πως όλοι οι πολίτες πληρώνουμε φόρους στον δήμο για να έχουμε ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ για να ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ και όχι για να αραδιάζεις εσύ τις καρέκλες σου. Περνώντας ξανά το απόγευμα με το καρότσι με το παιδί μου αντίκρισα πάλι την ίδια εικόνα και έτσι έβγαλα τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες δεν είναι το πρωί,  αλλά το μεσημέρι τις 16:00. Η καρέκλα είναι πάλι παρατημένη στο ίδιο σημείο και έτσι δεν έχουν την δικαιολογία να πουν πως την έβαλε κάποιος πελάτης, διότι δεν υπήρχε κανένας! Απαιτώ από τον δήμαρχο και τον αρμόδιο υπάλληλο να μεριμνήσει για το πρόβλημα αυτό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το kozan.gr έχει στη διάθεσή του τόσο το όνομα της επιχείρησης όσο και τις φωτογραφίες που μας έστειλε η αναγνώστρια που αποδεικνύουν των γραφομένων της το αληθές. Δε δημοσιεύονται, με την ευχή η ιδιοκτησία της εν λόγω επιχείρηση να διευθετήσει από μόνη της το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, τόσο η καταγγελία όσο κι οι φωτογραφίες θα κοινοποιηθούν στους αρμοδίους για να επιληφθούν επί του θέματος.

9 σχόλια

  • Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Το πρόβλημα αυτό όντως υπάρχει και όχι μόνο σε ένα καφέ. Αν λοιπόν θέλετε να λέγετε δημοσιογράφοι βγείτε και κάντε ρεπορτάζ και αφήστε τα μισόλογα… ο δημοσιογράφος πρέπει να αναδεικνύει θέματα και όχι να τα αποσιωπείτε.

  • ΤΟ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ,ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟ Ή ΕΚΕΙΝΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ;ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ;

  • Ασχολιαστο το ότι η κυρία το είπε αυτό με όμορφο τρόπο. Ήμουν μπροστά στο περιστατικό, ας μη τα λέμε όπως μας συμφέρουν. Και ούτε ειπώθηκε αυτολεξεί το ότι εγώ πληρώνω και θα βγάζω τραπέζια όπου θέλω.

    • Εσύ δηλαδή πως θα μιλούσες εάν δεν μπορούσες να περάσεις από το πεζοδρόμιο ; Θα άνοιγες και το σαβουαρ βιβρ;

      • Δεν θα μιλούσα καν, οπως και ήδη γίνεται. Δεν θα ξεκατινιαστω.. Και αν όντως ήθελα να μιλήσω, έχω τρόπους. Με μεγάλωσαν με αυτούς. Καλή συνέχεια!

  • Μου φενετε ο τύπος που τα γράφει αυτά γράφει μόνο βλακείες. Ακριβός το αντίθετο έγινε. Η 60χρονη φωναζε και η κοπέλα απο ο μαγαζί μιλούσε ευγενικά. Ήμουν μπροστά στο σκηνικό.

  • Η δημοτική αστυνομία της Πτολεμαΐδας ανύπαρκτη. Πληρώνονται όμως από τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας…
    Ο δήμαρχος να τους βγάλει πάλι στο δρόμο εκεί που είναι η θέση τους.

  • Ο δημαρχος Εορδαιας παντα απων απο την κοινωνια. παιζει ενα πολυ καλο επικοινωνιακο παιχνιδι απο την μερια του με ανακοινωσεις στο facebook και εκδηλωσεις αλλα στα μεγαλα προβληματα του τοπου παντα εκτος.Γιατι δεν βγαζει κλιμακιο της Δημοτικης Αστυνομιας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.