Aυτό είναι το νέο σήμα της ΑΕΠ Κοζάνης

5 Ιουνίου 2020
13:09

 

Aυτό είναι το νέο σήμα της ΑΕΠ Κοζάνης.

21 σχόλια

    • ….άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρουχα του αλλιώς, ότι και να κανετε μια ομάδα του χωριου θα είστε, η οποία δεν θα κατεβει στο πρωταθλημα φετος και προσπαθει με άλλους τρόπους να φουσκώσει σας το παγωνι μπας και…… πουλήσει πιο ακριβά την άνοδο στην Άρτα. Σε τα μας? τσσσσσ κοψτε σια περα!!!!!

  • Α.Ε. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ.

    Μακάρι να ήταν Α.Ε.Ποντίων Κοζάνης.Η ΑΕΠ που όλοι αγαπήσαμε και ήταν η ΑΕΠ των Ποντίων της πόλης μας.

  • Οτι και να ειστε η αεπ κοζανησ η αεπ καραγιαννιων η αληθεια ειναι δεν εχετε καμια σχεση με τη ιστορικη ομαδα ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ του αειμνηστου προεδρου τησ Α Ε Π ορεστη κωσταντινιδη

  • Αντε ρε ευχηθειτε καλη πορεια στην ομαδα και αφηστε τις μιζεριες ανθρωπακια ε ανθρωπακια.Ποσο λιγο ποιοτητα εχετε,αναδειχτηκε μια ομαδα της περιοχης και σεις τρωγεστε ου να χαθειτε ζωντοβολα

  • Όπως και να λέγεται, την περιοχή Κοζάνης εκπροσωπεί, η Κοζάνη θα ακούγεται σε όλη την Ελλάδα, καλά είναι να μη μάθουν παραέξω τι κούτσουρα είμαστε και να στηρίξουμε την προσπάθεια τους, το ποδόσφαιρο της περιοχής μας θα εκπροσωπούν και μακάρι να πάνε καλά!

  • Λέτε Καραγιάννια και νομίζετε ότι μας προσβάλλετε, όχι κύριοι δεν μας προσβάλλετε, τέσσερα χωριά, 100 φιλαλθοι, 10 άτομα και ο καφετζής κατάφεραν να ανεβάσουν αυτή την ομάδα στην Β’Εθνική, αναρωτηθείτε γιατί….

  • Όπως και να το δούμε,η πρώτη ομάδα της πόλης είναι η Κοζάνη.Η ιστορία διδάσκει και στο γ τοπικό να παίζει η Δόξα Δράμας ,αυτή είναι η ομάδα της πόλης .Το ίδιο και η Λάρισα,ο Πας η Βέροια κλπ.Τωρα αν ξεπηδησει μια δεύτερη ή τρίτη ομαδα , καλώς να συμβαίνει,αλλά έχει ημερομηνία λήξης όπως τώρα με την συμπσθη ΑΕΠ.

    • έτσι θες να το δεις εσύ, δες που είναι η ΑΕΠ και που είσαι… Η ιστορία γράφει και τα θετικά και τα αρνητικά, νομίζω ο καθένας έχει δικαίωμα να γράψει την δική του ιστορία και δεν είμαστε ανταγωνιστές.

  • Όλα τα σχόλια αποδεικνύουν για ποιο λόγο η Κοζάνη δεν θα έχει ποτέ σοβαρό ανταγωνιστικό αθλητισμό σε κανένα άθλημα. Ζήλεια κακεντρέχεια διχασμός μπιχτες για μια ομάδα που έκανε υπέρβαση . Αντί να πούνε μπράβο της, αντί να γίνει περαδειγμα προς.μιμηση από τη στιγμη που δεν προχώρησε συγχώνευση αν και είναι μάλλον θέμα χρόνου εντάξει και ο Ατρόμητος απορρόφησε την Χαλκηδόνα για να πάει α εθνικη. ε και; Πόσο κακό είναι δηλαδή η συγχώνευση;Ποιος φσ Κοζάνης ρε παιδιά;έχει ιστορία μεγαλύτερη ε και; Όλα έχουν ακμή και παρακμή. Οι εκατό που πάνε στο γήπεδο; Οι διακόσιοι που ασχολούνται; Οι τριαντα που ανυπομονούν να γίνει κάνα ματς με Εορδαϊκό η κάποια αθηναϊκή ομάδα για να πλακωθουνε; Ακόμα και ο μακεδονικός ήρθε σαν έδρα στο μπάσκετ, είδαμε ΠΑΟ ΑΕΚ Ολυμπιακό Άρη ΠΑΟΚ και πάλι καμία στήριξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.