Ερώτηση γονέα προς τον Δήμαρχο Κοζάνης για την καθαριότητα των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων

6 Ιουνίου 2020
09:01

Ερώτηση γονέων προς τον Δήμαρχο για την καθαριότητα των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων. Κύριε Μαλούτα έχετε μεριμνήσει μαζί με τους υπευθύνους καθαριότητας για τον καθαρισμό και απολύμανση των κλειστών γυμναστηρίων σύμφωνα με την ΚΥΑ; Θα υπάρχει προσωπικό καθαριότητας για τον συνεχή καθαρισμό ή θα γίνεται όπως πριν; Θα έρθετε να επιθεωρήσετε τα κλειστά για να δείτε τα προβλήματα που υπάρχουν;
Παρακάτω είναι η απόφαση για την λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.

https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3013-2020-05-31-13-23-30

8 σχόλια

  • Σιγά να μη βάλουμε και καθαρίστριες για τους αποτυχημένους συλλόγους, εδώ χθες ο Ολυμπιονίκης Πετρουνιας έδειξε πως κάνει προπόνηση στο Ολυμπιακό προπονητικό κέντρο όπου μετά από νεροποντή έτρεχαν τα νερά μέσα στο γήπεδο και εδώ έχουμε όλους τους αποτυχημένους ακαδημιάκιδες που δεν έχουν αναδείξει ούτε ένα αθλητή και έχουν μόνο απαιτήσεις. Να πεις στο σύλλογό σου εκτός από αποτυχημένους προπονητές να προσλάβει και καμία καθαρίστρια. Δήμαρχε ζήσε σαν να μην υπάρχει αύριο…τα καρναβάλια είναι κοντά!

  • Καταρχάς ρώτα αν ξέρει κατά που πέφτει το γυμναστήριο. .δημαρχε προχαρα έτσι η αποκρια έρχεται για να εφανιστης στην πιάτσα. .

  • Δήμαρχε πρέπει εσύ να καθαρίζεις βάση της ΚΥΑ τα γυμναστήρια.
    Επίσης κανε καμία γύρα στο ταρτάν και μετά ρίξε 3 καρφιά στο βόλευ και βάλε 3 στα 5 τρίποντα από τη γωνία, έτσι επειδή γουστάρω. Μετά έλα σπίτι να μου κάνεις παστίτσιο και μασάζ και το βράδυ τραγούδια μου ένα νανούρισμα

    Λάζο,έδωσες πολύ πόνο. Πρέπει κάποιοι να βρουν δουλειά.Αυτό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.