Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής”: Αναμένουμε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης από την Περιφέρεια”

6 Ιουνίου 2020
11:03

Στην χθεσινή (04-06-2020) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, συμμετείχε – στα πλαίσια συζήτησης επερώτησης που αφορούσε τον κλάδο μας – ο αντιπρόεδρος του σωματείου μας, Αλέξανδρος Βουτυρής, αναπτύσσοντας τις θέσεις και τις διεκδικήσεις του σωματείου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο είχε συζητηθεί η υιοθέτηση ή όχι ψηφίσματος που περιείχε τις διεκδικήσεις μας. Το ψήφισμα δεν εγκρίθηκε και τα μέλη του σωματείου μας ενημερώθηκαν σχετικά.

Στην χθεσινή συνεδρίαση, ο κ. Περιφερειάρχης ανέφερε ότι έχουμε παραπληροφορηθεί και ότι δεν γνωρίζουμε ή δεν καταλάβαμε τι πραγματικά έγινε στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μετά από αυτά, θέλουμε να κάνουμε σαφή τα εξής:

Πρώτον, έχουμε το μυαλό και την κρίση, ξέρουμε να διαβάζουμε και καταλάβαμε τι πραγματικά έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεύτερον, το σωματείο μας δεν υποστηρίζει κάποια παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το σωματείο μας εκφράζει τα αιτήματα των μελών του και διεκδικεί λύσεις στις σημερινές δύσκολες στιγμές από κάθε αρμόδιο φορέα. Άλλωστε, τα αιτήματα που καταθέσαμε είναι και αιτήματα δεκάδων σωματείων που λειτουργούν σε άλλες πόλεις και αιτήματα της δευτεροβάθμιας ένωσής μας, της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων).

Τρίτον, επιμένουμε στα αιτήματά μας και συνεχίζουμε να ζητάμε στήριξη και λύσεις για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε. Αναμένουμε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης από την Περιφέρεια.

Κοζάνη, 05-06-2020

10 σχόλια

  • ΒΟΥΤΗΡΗ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΤΑΝΑ..ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.

    • Δηλαδή τι ζητούν από την περιφέρεια και έχει δοθεί σε άλλες περιφέρειες? Χρήματα σίγουρα δεν υπάρχει η δυνατότητα και δεν μπορεί να δώσει η περιφέρεια.Τα τετραγωνικά και η κατάληψη χώρου αφορά το δήμο..

  • Τι ακριβώς ζητάνε ?? Λεφτά ?? Και γιατί όχι όλοι οι υπόλοιποι και μόνο αυτοί ?? Τα μέτρα δεν αρθηκαν ?? Δεν δουλεύουν κανονικά …Φώναξε φώναξε κάτι θα βγει το πάνε ..Το ΦΠΑ κατέβηκε όχι όμως οι τιμές …

  • Σωτο ασχολείσαι με ένα Περιφερειάρχη που δεν έχει λύσεις για κανένα πρόβλημα. Τι ασχολείσαι δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού δεν θα σου κάνουν καμία εξυπηρέτηση.
    Από μικρό παιδί σε θυμάμαι στο μεροκάματο και είσαι άξιος.

  • επίπεδο ανακοίνωσης ίδιο με το επίπεδο της αντιπολίτευσης του Ντόντου και του Λιά.
    Μία αντιπολίτευση που το μ΄πνο που έδειξε ως στήριξη στον κάδο αυτόν είναι το ότι ήταν σερβιτόροι στο σούγκαρ. Και δεν στέριωσαν ούτε εκεί

  • ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

  • Φιλέ οι τιμές όχι απλά δε κατέβηκαν αλλά ανέβηκαν και κάποιες
    Προτιμούσα να στηρίζω μικρές καφετέριες από Κοζανίτες και όχι πολύ γνωστές αλυσίδες καφετεριών
    Αλλά χθες πήγα πρώτη φορά έπαθα ένα μικρό σοκ
    Ένας καφές που έκανε 2.50-3 να κάνει τώρα 3.50 και και απλή σοκολάτα από 2.50 να κάνει 3
    Και με ΦΠΑ 13%
    Μέσα στη καραντίνα νομίζουν ότι οι πελάτες τους δούλευαν κανονικά και μπορούν να αντέξουν τις τιμές τους?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.