Η σημερινή απευθείας  σύνδεση από την Καστροπολιτεία των Σερβίων στην πρωινή εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» (ΕΡΤ1)

6 Ιουνίου 2020
13:39

 

Η σημερινή απευθείας  σύνδεσηαπό την Καστροπολιτεία των Σερβίων σήμερα  Σάββατο06 Ιουνίου , στην πρωινή εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» (ΕΡΤ1)

 

Βίντεο από https://cerbiwnfrouros.blogspot.com/2020/06/1-06-06-2020.html

 

4 σχόλια

  • Ας πει καποιος στην ανταποκριτρια της ερτ οτι και στην εορδαια εχει θεματα προς καλυψη οπως επισης εκει ειναι και το νοκομειο αναφορας για τον covid. Ειπαμε να μην βγαζει και ματια. Αυτοι οι ποντιοι της κοζανης εχουν γινει χειροτεροι απο τους κοζανιτες

  • Τριήμερο στα Σέρβια για το κάστρο; Ημαρτον. Ίσως σε συνδυασμό με το Σκεπασμένο στο Βελβεντό και τα Μπουχαρια. Αλλά θα πει Σερβιωτης για κάτι εκτος Σερβιων; Θα γράψει άρθρο ο Μπουκουβάλας αμέσως!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.