H. A. Τιαβλιακού μας ταξιδεύει, φωτογραφικά, στο Φρούριο του Δήμου Σερβίων

6 Ιουνίου 2020
18:57
H. A. Τιαβλιακού μας ταξιδεύει, φωτογραφικά, στο Φρούριο του Δήμου Σερβίων, μέσα από την ομάδα στο facebook Σέρβια, οι ομορφιές του τόπου μας.  Όπως γράφει: “Φρούριο! Ένα όμορφο χωριό με λιγοστά σπιτάκια και λίγους κατοίκους. Άνθρωποι απλοί, καλοσυνάτοι, φιλόξενοι. Στην πλατεία του χωριού ο Ναός του Αγίου Νικολάου, που λειτουργεί από το 1970. Συνεχίζοντας βορειοδυτικά, στην άκρη του χωριού, συναντάμε τον κοιμητηριακό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Χρονολογείται από το 1738 κι έχουν γίνει εργασίες υποστύλωσης από τις ζημιές, που υπέστη στο μεγάλο σεισμό του 1995. Η βόρεια πλευρά του είναι υπό κατάρρευση. Στο εσωτερικό του σώζονται καταπληκτικές αγιογραφίες”.

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της ξενάγησης. Ανέδειξε τις ομορφιές του ξεχασμενου μικρού Φρουρίου,ισως παραλήφθηκε κάποια αναφορά στο Βυζαντινό Κάστρο από το οποίο έχει και το όνομά του
    Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη παρουσίασης και τους Συνεργάτες της

  • Κύριε Aris Samaras οι Σερβιωτες σας ευχαριστούμε από καρδιάς που
    αναδεικνυεται τις ομορφιές του τόπου μας του Δήμου Σερβιων μέσου του φακού της ΚΥΡΙΑΣ Αναστασίας, είθε το παράδειγμά σας προς μιμησιν όλων των τοπικών ΜΜΕ. Με εκτιμηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.