kozan.gr: Πτολεμαίδα: 66χρονος, που επέστρεψε από το εξωτερικό (μετά από ταξίδι σε Αγγλία & Τσεχία), βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό

6 Ιουνίου 2020
21:08

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 66χρονος, που νοσηλεύεται, εμπύρετος, από χθες Παρασκευή 5/6, στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας κι αντιμετωπίσθηκε, από την αρχή ως ύποπτο κρούσμα, βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό μετά τα αποτελέσματα δείγματος από το εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Μαμάτσειου. Ο 66χρονος, που επέστρεψε πριν κάποιες μέρες από το εξωτερικό (μετά από ταξίδι σε Αγγλία & Τσεχία), νοσηλεύεται στο θάλαμο αρνητικής πίεσης του Μποδοσάκειου, ενώ έχει ενημερωθεί κι ο ΕΟΔΥ, που έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του.

3 σχόλια

    • Αυτό είναι το θέμα. Όποιος έρχεται από το εξωτερικό πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να τηρεί την καραντίνα. Δεν γίνεται αλλιώς. Τώρα κάποιοι που θα έρθουν για λίγο διάστημα σιγά μην το κάνουν ή οι τουριστες. Αχ δεν ξέρω νομίζω από το εξωτερικό θα αρχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα. Το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος πεινάει και πρέπει να δουλέψει και ο τουρισμός και ολοι οι τομείς αλλά έχω άρει και ανησυχώ

    • Αν δεν ήταν σε καραντίνα να του βάλουν πρόστιμο.
      Προσωπική ευθύνη του καθένα μας ή προστασία των γύρω μας διαφορετικά να προβλεφθεί πρόστιμο γιατί μόνο έτσι θα τηρηθεί το μέτρο της καραντίνας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.