kozan.gr: Ώρα 20:00: Χωρίς κούνιες & πάγκους, για πρώτη φόρα, το πανηγύρι του Δρεπάνου στην Κοζάνη (Βίντεο)

7 Ιουνίου 2020
20:28

 

Χωρίς κούνιες & πάγκους, για πρώτη φόρα, το πανηγύρι του Δρεπάνου στην Κοζάνη. Δείτε βίντεο του kozan.gr γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής.

 

Κι ο συνδυασμός της “Ενότητας” στο πανηγύρι

 

13 σχόλια

  • κρίμα γιατί δεν υπήρχε λόγος. κάθε απόγευμα στην πλατεία και στα γύρω μαγαζιά γίνεται το αδιαχώρητο. τι νόημα είχε η απαγόρευση των πάγκων;

  • Πόσοι από εσάς ήταν στις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού που έγιναν αυτές τις μέρες? Αντιδήμαρχοι, ειδικοί συνεργάτες κλπ?

  • Καλύτερα έτσι..είχε παραγίνει το κακό!! Μόνο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος δεν ήταν τα τελευταία χρόνια.
    Όποιος θέλει ας πάει να ανάψει το κεράκι του.
    Υπομονή κάναμε σε όλα τα τελευταία δέκα χρόνια!!
    Ας έχουμε την υγειά μας και όλα θα πάνε καλά.

  • Λάζου μου θέλω να δω τόν Νιαμερου θα τον κάνεις ή όχι Του Σάββατο χθές στην λαϊκή αγορά εκεί να δεις πώς τηρούσαν τά μέτρα!! Κατστε σάν τον κούκου μόνοι σας.

  • Δημαρχε δεν βλέπω να φοροτε μάσκες και ο νόμος λέει όχι παραπάνω από 6 άτομα σε κάθε τραπέζι.ρε ποιον κοροιδευετε είστε απαραδεχτοι .φανηκατε ακόμα μία φορά λίγοι. .καταστρέψετε ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια θέλω να σας δω και τον Οκτώβριο την απόφασή για τον νιαημερο.

    • Μάσκες σε εξωτερικό χώρο;
      6 άτομα στο τραπέζι;
      Πού τα είδες αυτά γραμμένα,Αϊνστάιν;
      Μην γράφεις μόνο για να πετάξεις λάσπη.

  • πολυ καλυτερα ετσι για να καταλαβω παμε στην εκκλησια για τη θεια λειτουργεια η παμε η παμε για σουβλακια μπυρεσ και τοιαυτα

  • Το πανηγύρι του Δρεπάνου είναι κάτι ας πούμε τα πάντα όλα.Εκκλησια, διασκέδαση,ψωνια.Ειναι πολλοί που ζούνε απ’ αυτό το πανηγύρι, προσωπικά δεν Μ ενδιαφέρουν αυτού του είδους οι εκδηλώσεις όπως και ο νιαημερος αλλά αν το δούμε από βιοποριστικης πλευράς είναι….. πλήγμα.Ολοι νιαζονται για κάτι εμείς οι Έλληνες μόνο για το πώς θα είμαστε αντιδραστικοί.

  • Ρε πάτε καλά; Αυτά είναι εντολές υπουργείου δεν είναι εντολές δημάρχου Τίθεται δουλειά έχει ο Μαλούτας αν έδωσαν τέτοια εντολή οι υπουργοί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.