kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Eιδικός Σύμβουλος, του Δημάρχου Εορδαίας, σε θέματα σχεδιασμού επιχειρησιακής έρευνας & ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Σωτήρης Τζωβαΐρης

9 Ιουνίου 2020
19:22

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, Eιδικός Σύμβουλος, του Δημάρχου Εορδαίας, σε θέματα σχεδιασμού επιχειρησιακής έρευνας & ευρωπαϊκών προγραμμάτων, προσλήφθηκε, με σύμβαση Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου,  ο Σωτήρης Τζωβαΐρης.  Σπούδασε Μαθηματικός στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική και στην Επιχειρησιακή ‘Ερευνα. Επίσης στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές (2019) ήταν, για πρώτη φορά, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό “Ενωμένη Εορδαία” του Π. Πλακεντά.

H Xύτρα

16 σχόλια

  • Είναι κρίμα να βγάζετε προκήρυξη,να εκδηλώνουν ενδιαφέρον πολλοί επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και επιστημόνων από την Εορδαία και εσείς να καταλήγετε σε υποψήφιο του συνδιασμού ενωμένη Εορδαία. Είναι πολύ πιο όμορφο να ανακοινώνετε τους συνεργάτες σας. Άλλωστε ο νομοθέτης σας το επιτρέπει

    • Προϋπηρεσία σε ευρωπαϊκά προγράμματα; Καλή επιτυχία στο παιδί αλλά ο 20:21 είπε απλά την πάσα αληθεια

  • Όταν επιλέγονται άτομα που συμμετείχαν ή βοήθησαν στις εκλογές για τις θέσεις των ειδικών συμβούλων είναι μια από τα ίδια.Οι αιρετοί θα είχαν βοηθηθεί στα μέγιστα όταν πραγματικά οι επιλεγέντες ήταν άτομα με ιδιαιτέρα προσόντα και γνώσεις που θα βοηθούσαν όχι μόνο τον δήμαρχο αλλά τον δήμο γενικότερα.Αλλα δυστυχώς μια από τα ίδια.

  • Ουτε ενα ευρωπαϊκό προγραμμα δεν ειχε ουτε θα εχει ο δυστυχής δημος
    Αυτα αφορουν αλλες περιοχές σύγχρονες του 2020
    Εδω ειναι Βαλκάνια δεν ειναι παίξε γέλασε

  • Τζάμπα η προκυρηξη για την θέση
    τζάμπα τα όνειρα των ανθρώπων με πτυχια που είναι στην ανεργία.
    Το μόνο που μέτρουσε τελικά ήταν η υποψηφιότητα!
    Τελικά ο Δήμαρχος ίδιος!

  • Καλά συγγνώμη εσείς από αυτό το γεγονός περιμένατε να καταλάβετε ότι και με αυτή την αρχή είμαστε στο ίδιο έργο θεατές; Οι θέσεις άλλαξαν όχι τα πρόσωπα..

  • Έλα ρε παιδιά, αφού όλα γίνονται αξιοκρατικά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας στο ελλαδισταν,έχετε παράπονο?
    Κομματικοί στρατοί παντού.
    Ε λοιπόν και γω θα ψηφίσω Ηλία Κασιδιάρη που είναι παλικάρι και λέει αλήθειες.

  • κ. Πλακεντα αυτό με ποδοσφαιρικούς όρους είναι φάουλ.

    Εχετε κάθε δικαίωμα να ορίσετε ποιοι θα είναι οι συνεργάτες σας.

    Όμως το να βγάζετε προκυρηξη και να επιλέγετε τελικά έναν υποψήφιο σας είναι το λιγότερο απρεπές.

    Πολύ απλά εκτίθεστε.

    Ας επιλέγατε από την αρχή το συνεργάτη σας.

    Νομίζαμε ότι κάποια πράγματα θα άλλαζαν αλλά δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αρνητικές εντυπώσεις αφήσατε.

    Αν θέλατε υποψήφιο σας, κολλητό σας, γνωστό σας τέλος πάντων απλά κάντε μια ανακοίνωση.

    Πολλοί πίστεψαν ότι με την προκυρηξη θα ακολουθηθει μια διαδικασία διαφορετική από την μέχρι τώρα συνήθη πρακτική.

    Ένα άνοιγμα σε κόσμο που δεν σας ψήφισε κατά ανάγκη.

    αν το δείτε ψύχραιμα θα καταλάβατε το σφάλμα σας.

  • Ε ρε Ζαμανιδης που σας χρειάζεται για αλλά 4 χρόνια δεν ευχαριστιεσται με τίποτα…. ακόμη δεν τον είδατε γιαννη τον βαφτισατε!ΈΤΣΙ ΉΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΨΟΦΉΣΕΙ Η ΚΑΤΣΊΚΑ ΤΟΥ ΓΕΊΤΟΝΑ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.