kozan.gr: Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων – Παρόμοια δοκιμαστική λειτουργία έχει προγραμματιστεί και γι’ αύριο  Τετάρτη, ενώ για τη συνέχεια, εν αναμονή νέων οδηγιών, για το πότε ακριβώς τα “φανάρια” θα τεθούν σε ισχύ σε καθεστώς κανονική λειτουργία (Φωτογραφία)

9 Ιουνίου 2020
13:42

 

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του kozan.gr, ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, με χρονο-καθυστέρηση κι από τις δύο πλευρές της. Παρόμοια δοκιμαστική λειτουργία έχει προγραμματιστεί και γι’ αύριο  Τετάρτη, ενώ για τη συνέχεια, εν αναμονή νέων οδηγιών, για το πότε ακριβώς τα “φανάρια” θα τεθούν σε ισχύ, δηλαδή σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας. H λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών εντάσσεται στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων μετά  ον εντοπισμό των γνωστών προβλημάτων στη γέφυρα που σχετίζονται με τη στατική της επάρκεια.

 

11 σχόλια

  • Ερώτηση :
    Οταν θα περιμένουν 5 φορτηγά στο κόκκινο και θα ξεκινούν ολα μαζι τότε δεν θα ξεπερνούν το όριο βάρους ;
    Μια ´´ φούσκα ´´ ακόμη !!!

  • Αυτά είναι να χαμε να λέγαμε.
    Παράτησαν τη γέφυρα τόσα χρόνια στη μοίρα της,και τώρα μου βάζουν φανάρια !!!
    Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

  • Τα φανάρια στην γέφυρα, περισσότερο κακό θα κάνουν! Θα το δείτε! Ο σκοπός είναι να ελέγχεται το εισερχόμενο φορτίο στην γέφυρα, το οποίο δεν πραγματοποιείται με την την τοποθέτηση των απλών αυτών φαναριών. Το αποτέλεσμα θα είναι να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων, χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος στο βάρος των οχημάτων που κυκλοφορούν επάνω στη γέφυρα!

  • Δεν υπάρχουν στατικοί υπολογισμοί που να αποδεικνύουν την
    αναγκαιότητα των φαναριών !!

    Να γίνουν μετρήσεις και υπολογισμοί άμεσα και να καταργηθούν άμεσα
    εφ όσον , το πιθανότερο , δεν χρειάζονται.

    η Γέφυρα πρέπει όμως το συντομώτερο να ελεγχθεί και να συντηρηθεί.

  • Μήπως την λύση στην γέφυρα θα την έδιναν τα διόδια…. Και από αριστερά και από δεξιά,,,,, γιατί είτε με αριστερά είτε με δεξιά είδε προκοπή ο τόπος ετούτος……. Εναν δρόμο για Λάρισα δεν έκαναν είναι η μοναδική περιοχή που έχει ακόμη οδικό δίκτυο του 70….και αυτό οφείλεται είτε σε δεξιούς βουλευτες ειτε αριστερούς…. Μόνον τον θρόνο θέλουνε…. Αντε περαστικά μας…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.