kozan.gr: Ο Κ. Μιχαηλίδης ζήτησε από τον Γ. Κασαπίδη να υπάρξει μέριμνα για τη βελτίωση της οδοποιίας στις επιχειρήσεις που βρίσκονται μεταξύ Μελισσίων & ΒΙΠΕ Κοζάνης, με αφορμή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τη βελτίωση της οδοποιίας 113 Επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης

10 Ιουνίου 2020
08:41

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, παρουσία και του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη, συζητήθηκε η λήψη απόφασης για την έγκριση προγραμματικής σύμβασης  έργου, με την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σε σχέση με την ένταξη στο μέτρο 2,1 του Ε.Α.Π. (Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης) για «Υποδομές στήριξης επιχειρηματικότητας», που αφορά τη βελτίωση της οδοποιίας 113 Επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης που η πρόσβασή τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες γίνεται, μέχρι σήμερα, από προβληματικούς χωματόδρομους με όλες τις συνέπειες της καθημερινής και συνεχούς φθοράς των οχημάτων, την καθυστέρηση στην πρόσβαση επεξεργασίας πρώτων υλών και προϊόντων, αλλά και στην ταχύτερη διοχέτευση των προϊόντων τους στην αγορά. Στην πρόταση ένταξης του έργου, όπως προαναφέρθηκε, περιλαμβάνονται 113 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 40  αφορούν το Δήμο Κοζάνης, γεγονός που σχολιάστηκε από τον επικεφαλής της παράταξης “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” Κ. Μιχαηλίδη, ο οποίος θεώρησε, αναλογικά, τον αριθμό αυτό μικρό, σε σχέση με το Δήμο Σερβίων στον οποίο, από το ίδιο έργο, θα ωφεληθούν 42 επιχειρήσεις. Τέλος ο κ. Μιχαηλίδης, ζήτησε από τον Γ. Κασαπίδη να υπάρξει μέριμνα για τη βελτίωση της οδοποιίας και στις επιχειρήσεις που βρίσκονται μεταξύ Μελισσίων & ΒΙΠΕ Κοζάνης και να συμπεριληφθούν κι αυτές στο ίδιο πρόγραμμα ή σε κάποια από τις επόμενες φάσεις.

 


 

Ένα σχόλιο

  • Να πέσει άσφαλτος στην Αιανή στο δρόμο για Αϊ Δημήτρη (που πάει για Χτένι).Είναι εκεί που βρίσκετε η παλαιοχριστιανική εκκλησία και που γίνονται πολλές εκδηλώσεις. είναι πολλοί που επισκέπτονται …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.