Πτολεμαΐδα: Διήμερο, 13 & 14 Ιουνίου, κοινωνικής Αλληλεγγύης από τη διαδικτυακή Ομάδα «Γυναίκες της Πτολεμαΐδας»

11 Ιουνίου 2020
20:13

Διήμερο κοινωνικής αλληλεγγύης διοργανώνει η διαδικτυακή Ομάδα « Γυναίκες της Πτολεμαΐδας» στηρίζοντας ευάλωτες Ομάδες του πληθυσμού με την διάθεση προϊόντων και προσέφεραν συμπολίτες μας, ενώ, τεχνικές εταιρείες της περιοχής ενίσχυσαν τις δράσεις της Ομάδας με αξιόλογο χρηματικό ποσό. Το Σάββατο 13 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, απέναντι από την είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου η Ομάδα, θα συγκεντρώσει τρόφιμα, καθαριστικά και είδη προσωπικής Υγιεινής. Την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 11 το πρωί και στο αναψυκτήριο του παλαιού Πάρκου οδοντίατροι της πόλης θα ενημερώσουν τους γονείς που θα βρίσκονται στο χώρο μαζί με τα παιδιά τους για την στοματική Υγιεινή, θα ακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με παιχνίδια, και πολλά δώρα. Και στις δύο εκδηλώσεις θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.