Ζ.Τζηκαλάγιας: “Η στενή συνεργασία Βουλευτή –Περιφερειάρχη αποδίδει καρπούς”

12 Ιουνίου 2020
17:09

 

Ωφέλιμη συνάντηση είχε ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζ.Τζηκαλάγιας με τον Περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας κ.Γ.Κασαπίδη στο γραφείο του στην Κοζάνη.
Εκτός από όλα τα πασίγνωστα θέματα, ο Βουλευτής έθεσε στη συζήτηση και όσα δεν αναφέρονται τελευταία,αλλά κατά την κρίση του χρήζουν προτεραιοποίησης όπως:
α)ολοκλήρωση η έναρξη όλων των αναδασμών χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς που υπάρχουν και δεν αξιοποιούνται,
β) προώθηση του φράγματος της Ασπροκλησιάς,απαραίτητου για τους πολλούς εργατικούς κατοίκους της που εξακολουθούν να παράγουν,
γ)κατασκευή της οδοποιΐας διασύνδεσης με τον Νομό Φλώρινας
1)από τον Μελά και
2) από Πολυκέρασο-Νυμφαίο,
δ)Ξενία Καστοριάς καιΑρχοντικό Σαπουντζή,
ε)συντήρηση-αξιοποίηση εξεδρών σταδίου Καστοριάς και Κλειστού Γυμναστηρίου.Επιστέγασμα της άριστης φιλικής σχέσης και στενής συνεργασίας των δύο ανδρών αποτέλεσε η αναφορά και αναγνώριση από τον Περιφερειάρχη πως όταν προ 10ετίας ήταν Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ και ζήτησε προτάσεις,μόνον ο Βουλευτής Καστοριάς είχε ανταποκριθεί να καταγράψει όλες τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις για το που βρίσκονται,εάν συνδέονται με άσφαλτο με τον κύριο δρόμο και εάν διαθέτουν ύδρευση και ηλεκτροδότηση.Έτσι με ενέργειες του Περιφερειάρχη ξεκινά άμεσα το έργο ώστε όλες οι σταβλικές μονάδες να έχουν τα λίαν αναγκαία,δρόμο,ρεύμα και νερό.

12 σχόλια

  • ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΕΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΗΜΟ,ΤΟΝ ΔΕ ΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 10.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

  • Ειπε ο καραγιαννης,χα,χα,χα ε ρε πονο που τραβας,στο μονο που θα συμπληρωνα ειναι οτι θα εβαζα μεσα την δυναμη της καστοριας στην αυτοδιοικηση,τον Σαββοπουλο,που ειναι πολυ διαβασμενος και γνωστης των θεματων της ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

  • Πάντως με τον Κασαπίδη μεγάλο καιμό έχεις!
    (Και στην προσπάθεια σου να τον κατηγορήσεις, γιατί μόνο αυτό σε καίει, γράφεις πολλές ανακρίβιες)

  • Καμμία υποχρέωση σε κανέναν δεν έχω,απλά έμαθα να εκτιμώ σε ανθρώπους τις αρετές τους όταν υπάρχουν και να μην τα τσουβα λιαζω όλα.

  • ΑΝΩΝΥΜΕ 00 ΚΑΙ 26 ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΩ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Ο ΝΤΑΛΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

  • Κασαπίδη Τσικαλαγια βλέπουμε … καρπούς δε βλέπουμε ή μάλλον είδαμε …. στην Περιφέρεια το ΕΣΠΑ στον πάτο χειρότεροι απο όλους στη χώρα άρα έργα γιόκ και στην Πανδημία επίσης οι χειρότεροι απο όλους ειδικά στην Καστοριά και Κοζάνη,,,Τωρα αν χαίρονται με τα φανάρια στη γέφυρα οκ..! Δικαίωμα τους! Εμείς κλαίμε για το χάλι μας πάντως γιαυτο ας μη βγάζουν φωτο χαμογελαστοί και τα παίρνουμε στο κρανίο

  • Ρε καραγιαννη σοβαρα τωρα;Αυτος εχει καυμο η εσυ;Οτι αναφορα γινεται για τον κασαπιδη τσουπ απο κατω εσυ να κακολογησεις,ειναι προφανες οτι καποιο ρουσφετακι δεν σου γινε,παρτο αλλιως γιατι ξευτιλιζεσαι,εσυ δεν κανεις κριτικη που ειναι καλο πραγμα εσυ εισαι φουλ προκατειλημενος εναντιον του.Ξεκολα μην ξεπεφτεις και αλλο.

  • Εγω ξερω οτι με κασαπιδη-σαββοπουλο στην καστορια τρεχουν ηδη 2 διαγωνισμοι,σηραγγα κλεισουρας και φυσικο αεριο,μονο σε 9 μηνες διοικηση.Χιλια μπραβο,συνεχιστε ετσι και αφηστε τυπους σαν τον καραγιαννη να γραφουν αρλουμπες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.