Ζήσης Μάρας (Πρόεδρος ΟΑΠΝ Κοζάνης): “Στηρίζουμε τον Εθνικό Κοζάνης”

13 Ιουνίου 2020
08:02

Στηρίζουμε τον Εθνικό Κοζάνης που κάνει τιτάνια προσπάθεια να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία του χαντμπολ!

Ο Εθνικός ,ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της πόλης μας, στελεχωμένος συντριπτικά από κοπέλες γηγενείς προσπαθεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση της συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία,γεγονός που αποτελεί τιμή για την περιοχή μας!

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με τις επιλογές στήριξης ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του καθένα μας. Προσωπικά επέλεξα την φανέλα με τις υπογραφές των αθλητριών!

Ευχαριστώ τους Μάκη Γκιάτα και Βαγγέλη Παππά για την άμεση ανταπόκρισή τους!

Καλή σας επιτυχία από καρδιάς!

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Ethnikos-Kozanis-Handball

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.