kozan.gr: Κοζάνη: Οδηγός mini bus φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα 78χρονη επιβάτης να χτυπήσει και να υποστεί κάταγμα ισχίου (γοφού) – Νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο

13 Ιουνίου 2020
22:22

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 10:30, οδηγός Mini bus των Αστικών Γραμμών Κοζάνης,  διερχόμενος την οδό Μοναστηρίου, φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα, μια 78χρονη, η μοναδική επιβάτης εκείνη τη στιγμή, να πέσει, να χτυπήσει και να υποστεί κάταγμα ισχίου (γοφού). Από το περιβάλλον της ηλικιωμένης ισχυρίζονται ότι ο οδηγός του λεωφορείου δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή κι ενδιαφέρον μετά το ατύχημα. Η ηλικιωμένη κατέβηκε στην οδό Παύλου Μελά, ενώ ο οδηγός, όπως λένε, αντί να τη μεταφέρει, από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο ή να καλέσει ασθενοφόρο, αφού ήταν εμφανές ότι με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της, λειτούργησε άκρως τυπικά ρωτώντας την αν θέλει κάτι, χωρίς να προβληματιστεί για το πως μια ηλικιωμένη, στην κατάστασή της, θα μπορούσε να μετακινηθεί από το σημείο που την άφησε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr με τον Πρόεδρο των Αστικών Θ. Μιχαηλίδη, εκείνος επιβεβαίωσε το περιστατικό με την ηλικιωμένη, σημειώνοντας, ωστόσο, πως το φρενάρισμα του οδηγού σημειώθηκε όταν “πετάχτηκε” μπροστά στο λεωφορείο κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ σε ό,τι αφορά τη στάση του οδηγού στο συμβάν, εκείνος ισχυρίζεται πως ρώτησε επανειλημμένως την ηλικιωμένη αν θέλει κάποια βοήθεια κτλ., εκείνη όμως αρνήθηκε, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι σε θέση να κινηθεί μόνη της.  Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η οικογένεια της 78χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, προτίθεται να κάνει μήνυση.

 

4 σχόλια

  • Πότε θα σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία με τα mini bus ??? 2-3 επιβάτες σε κάθε αστικό… Καλύτερα ο Δήμος να μισθώσει ταξί..!

  • Φίλε άκου. Το μινι μπας έχει κόσμο στα ίδιος στα πρωινα δρομολογια του. Όσοι δεν ξέρουν καλύτερα να κλείσουν το στόμα τους. Οσο αναφορά το Σάββατο ή επιβατική κίνηση είναι αρκετά μειωμένη αντί των καθημερινών δρομολογιων που οι πράσινη και η κόκκινη γραμμή καθημερινώς εξυπηρετούν τουλάχιστον 50 επιβάτες. Αν σταματήσει η δημοτική συγκοινωνία όπως θα γίνει το καλοκαίρι δημιουργούνται προβλήματα στην μεταφορά του κόσμου. Έναντι των εντός πόλεως πανακριβων εισητηριων των Αστικών με μόλις 1,20 ενώ με τα μίνι μπας μόλις 0,80. Ας κάνουν κάτι ώστε το καλοκαίρι να έχουμε τουλάχιστον την Κόκκινη Γραμμή. Ετησίως το μινι μπας εξυπηρετεί περίπου 12.000 επιβάτες.

  • Τα mini bus μας εξυπηρετούν πολύ καλά, ιδιαίτερα όσους κατοικούμε σε συνοικίες εκτός κέντρου. Οι δε οδηγοί είναι προσεκτικότατοι!! Είναι αίτημά μας να λειτουργήσει έστω μία γραμμή και όλο το καλοκαίρι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.