Δήμος Κοζάνης: Απολυμάνσεις των εξεταστικών κέντρων ενόψει των πανελλαδικών

14 Ιουνίου 2020
18:18
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κοζάνης προέβη σε απολυμάνσεις όλων των σχολικών κτηρίων που αποτελούν εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών εξετάσεων. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να συνδράμει στην εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών υγιεινής στις σχολικές μονάδες, τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Οι απολυμάνσεις στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των σχολικών κτηρίων πραγματοποιήθηκαν από ειδικό συνεργείο, με τη μέριμνα του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργου Ευκολίδη.

Τα εν λόγω εξεταστικά κέντρα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη σύμβουλο για θέματα Παιδείας, Τάνια Βεντούλη. Ο κ. Μαλούτας, υπογράμμισε πως «Ο Δήμος Κοζάνης πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες στα σχολικά κτήρια, ώστε να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας για τους εξεταζόμενους των πανελληνίων εξετάσεων. Η εύρυθμη λειτουργία των εξεταστικών κέντρων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Εύχομαι καλή δύναμη στους μαθητές και ευόδωση των στόχων τους».

Τέλος, η κα. Βεντούλη ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες δήλωσε: «Ο ρόλος της εκπαίδευσης είναι ισχυρός και τα χρόνια στο σχολείο σας πρόσφεραν γνώσεις και δεξιότητες, συνέβαλαν στη διάπλαση της προσωπικότητάς σας και στη δημιουργία ανθρώπων με κριτική σκέψη, δημιουργικότητα και συνεργατικότητα.

Τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και ταυτόχρονα να εξετάζεστε για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, να θυμάστε ότι αυτή η σημαντική μάχη δεν κρίνει τις ικανότητες που διαθέτετε ως άνθρωποι ούτε καθορίζει τη ζωή που σας περιμένει.

Ξεκινά, πράγματι, ένα νέο στάδιο της ζωής κατά το οποίο εσείς πια θα επιλέγετε πώς θα πορεύεστε, αξιοποιώντας τις κλίσεις σας και με γνώμονα τις αξίες και την ευαισθησία σας.

Καλή αρχή στον νέο κύκλο της ζωής σας».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.