Π. Κουκουλόπουλος: “Προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα”

14 Ιουνίου 2020
20:21

Οι περισσότεροι από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ όταν καλούνται να απαντήσουν στο απλό ερώτημα “γιατί δέχονται αδιαμαρτύρητα την απαξίωση της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ;” απαντούν σχεδόν στο σύνολο τους με τη φράση “εμείς παραμένουμε ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ ειναι που βρίσκεται αλλού”.

Η ένδεια του επιχειρήματος ειναι τόσο προφανής όσο και η αυθαιρεσία στην επίκληση του. Επειδή ωστόσο πολλοί παλιοί μας φίλοι επιμένουν, αντί μακροσκελών αναλύσεων για το λάθος επιχείρημα τους ή/και αυτο που η στάση τους φανερώνει ας θέσουμε ένα απλό κ κυρίως εντελώς συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο κ Κατρουγκαλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διατύπωσε ένα ισχυρισμό που παρατίθεται, ο οποίος εκτός του οτι αποτελεί προκλητική διαστρέβλωση της αλήθειας, προσβάλει βάναυσα τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Πέρασαν 4 εβδομάδες απο την απρέπεια του κ δεν έπεσε στην αντίληψη μας κάποια αντίδραση από όλους τους καλούς μας φίλους που κατά τα άλλα ισχυρίζονται δημόσια “εγώ πάντως είμαι ΠΑΣΟΚ”. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είστε παιδιά και ντρέπεστε να το πείτε, γι αυτό αλλάξτε ρότα…

Οι δημοκράτες πατριώτες σοσιαλιστές, δηλ το ΠΑΣΟΚ, δε μασάνε!

 

 

21 σχόλια

  • Για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάει ο κύριος Κουκουλοπουλος; Αυτό που το βάφτισαν “Ελιά” μετά κιναλ και δεν ξέρω και τι άλλο θα φανταστουν; Και μιλάνε αυτοί που βούλιαξαν το ΠΑΣΟΚ τόσο πολιτικά (αφού πλέον είναι ενα καραδεξιο κομμα και ταυτόχρονα ουρά του Μητσοτάκη) όσο και οικονομικά (αφού χρωστάνε στον ελληνικό λαό 250.000.000ε).

    Λίγος σεβασμός στην απλή λογική δεν θα έβλαπτε.

    Υ.Γ. Εσείς στο ΚΙΝΑΛ, Νέα Δημοκρατία εισαστε και ντρέπεστε να το πείτε.

  • Αυτό είναι θράσος…
    Τι σχέση έχεις εσύ Πάρη με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα; Καμία…
    Θέσεις κυνηγούσατε, θέσεις κυνηγάτε… γι αυτό και συνεργαστήκατε με τη ΝΔ….
    Πού ‘σαι γέρο να μας δεις…
    Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά…

    • Αν είσαι υπερήλικας να καταλάβω πως κουβαλάς μνήμες από την εποχή της ΕΡΕ.Αν είσαι νεώτερος θα ήθελα να μάθω τί έπαθες εσύ από την δεξιά της μεταπολίτευσης και μετά.Γιατι το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ θέλει και δράκο.

      • Η δεξιά της μεταπολίτευσης χρεοκόπησε τη χώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Κόπηκαν μισθοί, κόπηκαν συντάξεις, έκλεισαν καταστήματα, παιδιά έφυγαν στα ξένα, άνθρωποι αυτοκτόνησαν… θέλεις να αναφέρω κι άλλα; Κι εσύ ακόμα αναρωτιέσαι τι πάθαμε από την δεξιά μεταπολίτευση… όχι ρε φίλε μου τόση πόρωση… είπαμε να είσαι δεξιός, αλλά βγάλε τις παρωπίδες…

  • Το ΠΑΣΟΚ πρόσφερε στους πολίτες της δυτικής Μακεδονίας τα φανάρια στη γέφυρα Σερβίων. Συγχαρητήρια.

    • Ενώ η δεξιά το κλείσιμο της μαβε,της αεβαλ,των μεταλλίων ροδιανής,της σκούμτσας και τώρα της ΔΕΗ!!!η ιστορία συνεχίζεται…

  • Την προσφορα και το εργο του ΠΑΣΟΚ στην πατριδα μας, οσο και να προσπαθουν καποιοι Νεοσυριζαιοι ( απο μεταγραφες και αποσπασεις) να το σβησουν δε θα το καταφερουν, γιατι ειναι μεγαλο.ΠΑΣΟΚ και παλι ΠΑΣΟΚ κι ας μην αρεσει σε καποιους.

    • Μην ασχολείσαι με το Κιναλ,πηγές στον ΣΥΡΙΖΑ για να επαναλάβεις όλες τις παθογένειες του κακου ΠΑΣΟΚ.Το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ έκανε την αυτοκριτική του και πορεύεται, απλά χρειάζεται άλλον αρχηγό.

  • Κανένας δεν αμφιβάλει, για τις προθέσεις τόσο, του ΠΑΣΟΚ όσο και των στελεχών του, την δεκαετία του ογδόντα. Ο δρόμος όμως για την κόλαση είναι στρωμένος με αγαθές προθέσεις.
    Σαράντα χρόνια μετά , τα στελέχη από «Αετόπουλα της Αλλαγής» μεταλλαχτήκαν σε «Βαμπίρ της εξουσίας», το δε εναπομείναν ΠΑΣΟΚ ένα αγνώριστο κόμμα , που κρύβεται πίσω από ονόματα ευκαιρίας, για να κρύψει την πολιτική και οικονομική του χρεοκοπία, μαζί με τις ευθύνες του για την χρεοκοπία της χώρας
    Το να επικαλείσαι Σαράντα χρόνια μετά, τις προθέσεις σου πηγαίνει γάντι το «Αχ, πού ‘σαι, νιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος» του Κ Βαρναλης.
    Στο δια ταύτα για την Γενοκτονία, επί του πρακτέου, σαν κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, εκτός από διακηρύξεις στο εσωτερικό της χώρας, για πολιτική εκμετάλλευση ή διπλωματικές κινήσεις στο εξωτερικό χαμηλής σημασίας, μην και χαλάσουμε τον χαβά των συμμάχων μας δεν έχουμε τίποτα περισσότερο.
    Και η εκμετάλλευση του θέματος συνεχίζεται και σήμερα.
    Μητσοτάκης: Η ΝΔ θέτει στον ΟΗΕ την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
    «Η ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ θα αναλάβει καλά προετοιμασμένες πρωτοβουλίες προώθησης αυτού του εθνικού καθήκοντος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ανάλογη δράση θα αναλάβουν και βουλευτές εκπρόσωποί μας στο Συμβούλιο της Ευρώπης», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης
    ΤοΒΗΜΑ Team
    20.05.2019, 13:55
    Έναν χρόνο μετά τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • αχ φαντάσου να έβλεπε ο ΑΠ τον γιο του να υπέγραφε ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
    ε΄δω βρε Πάρη κάτσατε στο ίδιο υπουργικό τραπέζι με τον Σαμαρά τον Άδωνι και τον Βορίδη!!!!!

    ποιοι ξεφτίλισαν το ΠΑ”ΣΟ”Κ;
    Ούτε την λέξη σοσιαλισμός δεν τολμάτε να πείτε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.