Λ. Ιωαννίδης: “Όταν δεν θέλουμε να αποδεχτούμε μια πρωτοβουλία από τους προηγούμενους να αλλάζουμε τους τίτλους, αυτό όμως δεν αλλάζει την αλήθεια”

15 Ιουνίου 2020
17:46

Διαβάζοντας το σχέδιο που ανακοίνωσε ο Δήμος Κοζάνης σήμερα, έπεσα στην παρακάτω αναφορά για το «Εθνικό Ταμείο Δίκαιης Μετάβαση» που κατά τον Δήμαρχο κ. Μαλουτα δεν υπάρχει.

Είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να αποδεχτούμε μια πρωτοβουλία από τους προηγούμενους να αλλάζουμε τους τίτλους, αυτό όμως δεν αλλάζει την αλήθεια.

Βέβαια το σημαντικό δεν είναι πως θα το ονομάζουμε αλλά πως θα το αξιοποιήσουμε.

 

15 σχόλια

  • Βιαζεσαι Τέρη βιαζεσαι
    Αντι να καταθέσεις κατα αρθρο θεσεις μπηκε στη λογική του λαϊκισμού και του στα γρηγορα ενα σχόλιο
    Κριμα

  • Πωωωω ρε Ιωαννίδη δηλαδή πόσο σου στοιχίσε η ήττα ?? Μονίμως αρνητικός .. Επάγγελμα δήμαρχος δεν υπάρχει αυτό είναι ξεκάθαρο

    • Μια χαρά επάγγελμα είναι δήμαρχος έστω και για μια θητεία καθώς ο μισθός δήμαρχου είναι περίπου πενταπλάσιος από ενός νέου. Μια τετραετία ισοδυναμεί με μια 20ετια εισοδήματος απλού πολίτη.

    • Ειλικρινά διάβασες τα δύο κείμενα που έβγαλε ο Δήμος σε δέκα μέρες μέσα, που στο ένα λέει δεν υπάρχει και στο άλλο υπάρχει και σε ενόχλησε ο Ιωαννίδης;

    • Δε φταίει αυτός. Ο άλλος είναι ακόμα να το χωνέψει ότι είχαμε καλό Δήμαρχο. Ο άλλος λέει ότι δεν υπάρχει ταμείο, χωρίς να τον προκαλέσει ο Ιωαννίδης. Ε, δε γίνεται να μη του απαντάει τα αυτονόητα.

  • Σε λίγο που θα υπάρχει μόνο ο Βαγγέλης δεν θα υπάρχει καν η θέση του Μαλούτα.
    Λάζο τα Λασσάνεια τι θα γίνουν φέτος; Σε βόλεψε ο κορονοϊός;

    • Ο Λάζος ξαναβγήκε, νίκησε, έφυγε ο Ιωαννίδης και αυτός κάθεται και τον κάνει ζαρτ ζαρτ ζαρτ αντί να κοιτάξει να κάνει κάτι που θα μείνει στην τελευταία του θητεία.

  • Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια , 5 χρόνια έργο μηδέν ότι τίτλο και να του βάλουμε. Λευτέρη πήγαινε σπίτι σου (στο αληθινό σου σπίτι στο Μαυροδένδρι )

    • Φίλε να το κοιτάξει λίγο που εχεις άποψη που θα πάει να ζήσει ο οποιοσδήποτε. Από τη άλλη το μήνυμα είναι ενδεικτικό του τι εγινε πέρυσι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.